Fick en väldigt fin blomma

Dagen har varit kanon. Träffat min kära klass och sagt hej då. Funderar lite på att läsa kursen som vi ska läsa nu för att allt kommer att vara via datan, nästan allt i alla fall men vi får se. Var tråkigt att säga hej då till alla men vi kommer ju att ses igen. Jag ska gästspela på alla deras båtturer och kalas som kommer. Fick en väldigt fin blomma som jag ska ha i mitt nya sovrum. Blev otroligt glad och tårarna var nära att komma... Tack så mycket tjejer!



Nu är det tvättstugan som står på schemat och kanske en sväng till Fredrik för att säga hej då!


Otroligt länge sedan...

Helgen har passerat i ett väldigt lugnt tempo. Åsa och Malva har varit här och i lördags kom Jossan. Vi har ätit gott och bara tagit det lugnt. Helgen slutade med en Innebandy match då Frösön gästade Gävle. Synd att det blev förlust trots ett toppen spel av Frösön. Två dagar kvar nu tills jag tar mitt pick och pack och flyttar tillbaka till Östersund, det är snurrigt inne i mitt huvud nu. Jag vill ju hem och det är det bästa för mig just nu men jag kommer ju att sakna min klass, lägnheten och skolan. Det har varit ett väldigt svårt beslut men som sagt just nu är det det bästa!


Dagen har snart gått och det känns som att man inte har fått någe gjort alls, packat lite , diskat och varit på affären. Men som tur är, är den inte slut än så lite till måste jag hinna med.! Har ju endel att göra nu kan jag lova.



Nu ska jag snart steka plättar... Otroligt länge sedan... mmm


Men frågan är bara hur? när?

Jag var lite sugen på att gå ut i morgon, men som det ser ut nu så blir det inget. Och det är bra för att då ska melker bara ut en gång på två månader, och det var såååå länge sedan kan inte ens minnas!
Men det känns otroligt bra och speciellt nu när jag ska spara pengar har ju ganska mycket som ska göras en tid framöver!

* Bredbandet ska kopplas in
* Hem telefon ska öppnas
* Nya möbler ska köpas in
* En ny mobil behövs
* El räkning kommer att komma så småning om
* Forum ska betalas och åkas på
* Göteborg ska besökas

Ja det ser ut som jag måste vinna massor av pengar ! ! Men frågan är bara hur? när?


blev rörd så tårarna nästan rann ner för mia kinder.

Nu är det bara tenta kvar sen är denna kurs avslutad. Men tenta på en söndag morgon? inget jag gillar men det ska nog gå bra att hoppa ur sängen och åka dom 10 milen för att sätta sig i tenta salen.

 Känns både tråkigt och skönt att dessa vekor är över. Har varit jobbigt med dom tidiga mornarna, men en väldigt lärorik tid. Den mest lärorika tiden på hela utbildningen. Och slut bedömning hade jag i dag med våran kliniska adjunt och fick många fina ord som mina handledare hade sagt, blev rörd så tårarna nästan rann ner för mia kinder.

En liten gåva och ett kort fick personalen i dag av oss, och det verkade uppskattas!  Men gåvan var inte till alla utan bara dom som stöttat och hjälpt oss under dessa 7 veckor. Måste säga att det fanns vissa personer som saknade det goda bemötandet som man ska ha inom vården och detta är tydligen väldigt känt på Gävle sjukhus.


Tack till  alla underbara sjuksköterskor för den goda handledningen vi har fått under våran praktik.
Ni är profissionella och ett föredöme för oss!
Och tack till alla trevliga undersköterskor som har stöttat oss!

så löd kortet så jag hoppas att inte alla undersköterskor tog åt sig, för det va inte det som var meningen!

Åhhh därmed fick jag min lägenhet.

Stog i dag på jobbet och kännde att telefonen vibbrerade, jag visste att det skulle ringa ett viktigt samtal så det var därför jag hade med den.  Jag springer där i från och är nervös för att svara eller att få svaret. 

- Hej det är från baken. Du fick lånet!   Åhhh därmed fick jag min lägenhet. Fattar nån hur glad jag är. En tung klumo fall från mitt hjärta. Så nu är melker Lägenhetsägare, eller i alla fall snart. I början på feb. flyttar jag in...



Jag är så lycklig jag är så lycklig!


Mannen med stor M

Har ännu inte hunnit skrivit i bloggen sedan nyår och allt är avklarat. Hade en underbart födelsedag hos min syster som sedan fortsatte i bilen till Vemdalen där den fortsatte kanon bra! Dagarna i Vemdalen var oslagbar, afterskii massa dricka och massa skoj. Orkar inte skriva så mycket om det för att det finns så mycket att skriva... Mannen med stor M var självklart där och det var väldigt mysigt! Dock slutade den underbara vistelsen med att jag fick vinterkräksjukan och låg i 3 dygn. Men nu är jag på benen igen och allt är frid och fröjd.


Tack Helena, Jon och Moa att ni varit här med mig denna vecka. Det betydde otroligt mycket!


I kväll kommer Lennart hem, längtar!

RSS 2.0