Det känns kan jag lova....

Vad allt kan förändras snabbt, det finns många fina minnen och tankarna bara far runt i huvudet. Konstigt trodde aldrig att det skulle bli som det är just nu. Men en sak är säker att jag ahr dom bästa som finns runt om kring mig. Ni vet vilka ni är. TAck för att n finns och gör min vardag till något alldeles extra.


Det känns kan jag lova....

Grattis världens bästa LALA

Begravningen gick bättre än vad jag trodde och det var otroligt skönt efteråt, men jag kan fortfarnade inte förstå att jag aldrig kommer att få se dig igen. Många gånger så brukar man förstå när man har tagit ett sista farväl men inte denna gång. Känns så overkligt. Tänk dom gånger vi sak åka upp till stugan och du inte är där längre, det kommer att vara så tomt, det kanske är då som jag kommer att förstå att du lämnat livet här nere på jorden!

Annars har helgen varit kanon. Va på tjejfest i lördags hos cissi otroligt rolig, måste bli fler gånger. Sen vandrade dom ner till olearys och jag mötte upp magnus nattis och dessan så vi satt oss på DHW och hade det trevligt. I söndags när jag vaknade kännde jag mig otroligt bakis men det va jag ju inte så klart, men det va nog bara tröttheten som kom. Va hos världens bästa mamma och magnus i slåtte för att fira morsdag med familjen vi grillade och hade det mysigt sen avslutades kvällen hos magnus föräldrar . .


Och en sak till måste jag säga! Grattis världens bästa LALA på födelsedagen! Vi ses sen! Love you!


värsta dagarna i mitt liv.

ojojoj nu var det verkligen länge sedan jag skrev något på blogg.se. Men det beror säkert på att det inte har hänt speciellt mycket inget intressant i alla fall, sen går ju tiden undan så man hinner ju inte allt. Lilla alex har i alla fall kommit till välden och han va så söt. träffade dom i går då han endast var tre dagar så nu börjar man längta, men som tur är, är et inte länge kvar. Annars så spenderades lördags kvällen nere på stan med roligt sällskap, kändes otroligt roligt att gå ut en sväng. . .

Det börjar närma sig torsdag och det innebär begravning så den dagen vill jag bara ska gå fort, aldrig har jag gruvat mig så mycket för en torsdag. Jag vill helst inte gå men gör det för att ta ett sista farväl av underbara Hasse men jag vet att det kommer att bli en av dom värsta dagarna i mitt liv. Tur att jag har min familj vid min sida i alla fall..


Nej nu ska jag ta en liten kvällspromenad, det går inte snabbt men skönt som tusan är det. . . .


RSS 2.0