Lönings dag!

I dag ska man på stan och kolla lite kläder och förhoppningsvis hitta något till Foum och 80-Talet. Känns som att det börjar bli lite smått panik ! ! Någon som kan rekomendera vad jag ska han på mig? Kanske blir en matbit på stan också  eftersom att det är Lönings dag! Eller det ska vara det men eftersom att min ena arbetsgivare värkar vara konstig så har inga pengar rullat in på mitt konto. Får vänta tills den 27 i stället... Men tacka CSN för den förmögehet dom sätter in vaje månad, eller det man lånar varje månad rättar sagt!




Jag finner inte ord

Är så irreterad, fattar inte hur skolan tänker. Vi går på Distans och det är många som inte bor i närheten av Gävle men dom sätter obligatoriska lektioner på Fredagar och eftermiddagar, hur kan man göra så? jag e så arg, förbannad, beviken ja jag finner inte ord hur arg jag är. Jag som har planerat in massa saker men det kan man tydligen aldrig göra! Att det är obligatoriskt tycker jag är jätte bra, men på fredag eftermiddag !? Ja dom sakerna som jag planerat in ska jag i alla fall göra, det är både nöjen och jobb då får dom säga vad dom vill !

tenta kära tenta

I dag har det varit tenta dag igen, känndes riktigt bra men när det gör det så brukar det ju gå åt pipan, men jag hoppas att det inte gör det denna gång. Jag hoppas jag hoppas jag hoppas och jag vill att det ska gå bra... Om jag får säga det själv så kändes det som att jag spikade den, att jag klarade allt! men vi får se när jag får tillbaka min tenta, kära tenta om tre  veckor...



Nu ska vi snart hem till maria och dricka vin! MYS!


Men så mycket snö....

Är nu hemma i ösd och ska ha en mysig kväll med min Teddy, tror att det bli ett glas vin eller två och massa prat. När jag klev av tåget i dag för ca 30 minuter sedan visste jag att det va snö, Men så mycket snö det trodde jag inte. Kan nån svara på vad man ska ha för skor nu? jag har inga, Måste ha! Men vad?  Är det att man måste ha allvädersstövlar i denna stad?

Du ler och dina ögon föråder mig dom säger att du förlåter mig, det är vi som ska älska i kväll.



Snart ska jag lägga mig i sängen och ta bort alla skolpapper och böcker för att kl 22,00 så är det Persbrandt på Tv. Kan inte bli mycket bättre!

Hoppas att allt kommer at lösa sig nu, jag har fått en telefontid på Måndag. Och jag hoppas verkligen att det går bra! Orkar, har inte tid med dessa funderingar och tankar. Jag vet att jag kan!

Du ler och dina ögon föråder mig dom säger att du förlåter mig, det är vi som ska älska i kväll.

Kanske kan göra något annat än att bara sitta framför skolböckerna

Ännu en dag har gått i  pluggningens tecken. Suttit hela dagen och ska sitta lite till så att det verkligen sitter. . Och i morgon blir det mer. Längtar verkligen tills jul då allt detta är över och man kanske kan göra något annat än att bara sitta framför skolböckerna.

Till helgen blir det Östersund. Då ska jag ut med bla Jossan, Kicki, Linda, Emelie, Maja, Ca och jag hoppas att Lelle, Sandra, Maria och Werner ska med!


Längtar tills Fredagsmys med Teddy!

Nu ska jag koka Gröten!


Jag vill, men vill jag det nu och här?

varför? allt känns så orättvist ibland. Allt med min mamma och sen vet jag inte själv vad som håller på att hända. Det känns hopplöst. Jag klarar tydligen inte detta, all press, alla tentor det blir för mycket! Jag vet att jag kan, men jag har ingen motivation alls. Kan det vara därför att det kommer att vara tunga tider nu? Varför få blackout i det sämsta tillfället? Varför? Vet inte hur jag ska klara detta, Men jag måste, jag vill, men vill jag det nu och här? vaför ska jag ha enstaka poäng ifrån endas 1,5 eller 2 poäng. Kan jag inte total kugga mig i stället då vet jag ju att jag inte kan.. . . .



Tack lelle för dina fina ord i dag, dom betydde mycket!

Det blev inte som vi hade tänkt oss

Dagen spenderades bla. på strömvallen och hemma i soffan. Kollade på en otroligt bra film och sydde lelles jacka och kofta. Kännde mig som 70 år. Det blev inte som vi hade tänkt oss ang våran vanliga söndag nere i Gävle, då vi brukar ha som tradition att spela bingolott. Fanns inga eller dom var tillbaka skickade. Men det blev en mysig och trevlig kväll i alla fall..

Hänt både tråkiga och roliga saker i dag. Tänker på min Teddy som ska veta att det är bara att ringa om det är något. Förstår dig, men jag vet inte vad jag ska säga. Men kom i håg att det va ärligt, och ärlighet varar ju längst!

Josefine i min gamla klass ska komma på Våran inflyttningsfest, och gud vad glad jag blev... Ska bli otroligt roligt. Det är en Grym tjej kan jag lova...

Nu är det dax att krama kudden

Ännu en lista

Ännu en lista för att man ska fördriva tiden


One three hill eller O.C: One three hill

Ute- eller hemmakväll
: utekväll

Sex eller mys:
båda

Salt eller sött:
Salt

Lyx eller budget:
Lyx

Sommar eller vinter:
Vinter

När är du Född:
1984-12-30

Vad har du på dig en ledig dag hemma:
mysbyxor och en härlig myströja!

Favoritresturang: oj svårt, men loftet är mer än Ok

Favoritfilm: Blood in blood out / Scarface

Drömväska:
Jaa du det finns många!

Har du barn:
Ikke, men i framtiden hoppas ja att jag kommer att ha det. Minst 2

Födelseort:
Östersund

Smeknamn
: Madde/Melker/Tinkywinky

Favoritfärg:
svart och vitt

Drömprins: ********
 
Har du varit kär: Ja

Favoritlåt
: Det finns så många bra, men en favorit är det är vi som ska älska ikväll

Maträtt:
Husmanskost

FavoritResemål
: Australien

Favoritblomma:
 Rosor

Tycker inte om:
Att vara ledsen och orolig

Senaste sjukhusvistelse
: Oj, det va länge sedan det. Kommer inte ihåg

Favoritdricka:
Öl eller ett glasvitt

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
vita

Vad gör du när du är uttråkad:
Ringer en vän eller sitter och kollar på internet

Missbruk:
snusen

Vän som bor längst från dig:
Vännerna i Östersund

Vad retar du dig mest på:
Människor som inte kan stå för det dom gör

Läggdags:
Tidigt är som gammmomma

Nagellack:
Alltid

Husdjur:
Absolut inte

Skostorlek
: 37/38

Syskon
: 3 underbara systrar

Favorit pålägg
: Kokt ägg

Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar:
Cancerfonden

Vilket är det vackraste ordet
: Älskar, kärlek

Bästa bok du läst:
Nellie och dom böckerna kommer inte på vad författaren heter

Är du Internetberoende:
Njlite kanske

Favoritparfym:
Armani

Gillar du snö:
Japp

När köpte du något åt dig själv sist:
Någon vecka sedan

Vilken är din bästa egenskap
: inte en aning

Senaste pojkvännen:
Ja, jag vet inget ja...

Vilken film såg du på bio senast
: Hm, kanske pistvakt 2, eller den jag såg med jossan, fredde och Christian. Kommer tyvärr inte på vad den heter- urdålig!

Senaste köpta skiva: oj, oj, oj flera härrans år sedan kan inte komma på.

Favoritgodis: Ostkrokar e ju gött det!

Studier eller jobb
: Studie, Håller ju på med det än.

Bästa kompis:
Har fler än en....Men min mamma är en väldigt bra kompis!

Innerstad eller liten ort:
liten ort

Favorit bloggar:
Lellelii & Sascha

Nytt eller vintage:
Nytt

Ett bra beslut av oss

En tenta avklarad känns skönt men den va sååå svår, men jag hoppas verkligen att jag klarade den. Nu är det bara 3 kvar sen är jag på ortopeden. .
Haft myskväll i kväll med Lellelii, funderade på att gå ut men lelle va inte så sugen och jag blev så trött, ett bra beslut av oss . . I morgon blir det fotboll & hemma fix, men jag ska pröva att sova ut så att förkylningen släpper...



G´natt




Du är så fin!


Varför just du?

Det kommer bara mer och mer hemska besked i livet just nu. och varför just du? som är den bästa människan på Jorden, du som alltid finns för mig, du som är min trygghet, du som alltid förstår mig och du som är den bästa mamman man kan ha i hela världen!

När du berättade detta för mig fick jag ett hugg i hjärtat, jag vet att du inte vill att jag ska vara orolig, men du är min mamma och den bästa jag vet! Jag vet att du är stark och att du kommer klara detta, men efter alla besked som kommer så blir jag bara mer och mer ledsen och fundersam. Vad kommer härnäst? Jag lovar jag ska vara stark och tänka positivt men alla gånger är det inte lätt. Det är tur att jag har min älskade Familj och mina älskade vänner som stöttar. Fölåt mina vänner att ni får stå ut med mitt tjat och mina sura miner, men det kommer att bli bättre . . . .

sen när jag berättade detta som jag inte sagt till någon så blev det en lättnad för mig  men det var verkligen svårt och nu snurrar det i mitt huvud hela tiden. Tack mamma för att du finns! Du är bäst och glöm aldrig det! Jag Älskar Dig!


Syster, Lilla smilla och Andreas

25591-39 Dom e såååå fin... Mina kära syster systerdotter och svåger (säger man så). Är verkligen lyckliga för eran skull.. Ni är en underbar familj!
Tack för att ni finns. All lycka till er!

Och Linus kan gå!

Nu sitter jag här igen på mitt underbara jobb. Gud vad rolgit det va att komma tillbaka. Haft en underbar och lugn kväll, hoppas bara att det fortsätter så resten av helgen, har ju trots allt mer än ett dygn kvar. . . Undra hur jag kommer att vara på söndag, nu när man inte är van att jobba..?

Hälsade på mina syskonbarn i dag, först Smilla sen Emma och Linus.. Dom e för underbara. Och Linus kan gå!


Tänker på lelle... Fasiken vad du e duktig.. Hoppas att du kan smitta av dig lite på mig när jag kommer hem..
Nu ska jag ge med. sen ska jag pröva att sova en sväng!
G´Natt

Jag får ett psykbryt !

Att man ska vakna varje morgon och vara på dåligt humör, är det roligt ! ? Nej verkligen inte. Är så less på detta borrande, så jag kommer snart att bli galen. Snart sätter jag upp en lapp, att dom inte ska borra så tidigt på morgonen, kan dom inte göra det efter 10.00 i alla fall så att man kan sova lite, Nej kl 06,45 ska dom tydligen börja så att hela Andersberg vaknar!


Jag får ett psykbryt !

Mina Tjejer!

Mina Tjejer!

Här är Mina Tjejer På Peters 40 års kalas!
Jag älskar er, Tack för att ni finns!

Kan nån hjälpa mig ! ?

Nu är jag fundersam, ev så kan jag få jobba mer nu när jag är hemma, måndag och tisdag kväll. Men jag vet inte alls hur jag ska göra... Det vore bra för min ekonomi, men samtidigt vill jag ju hem till mitt  oxå. Hatar att ta sånna beslut.. Kan nån hjälpa mig ! ?

Det kommer att bli en tuff tid framöver

äntligen får jag krypa ner i sängen efter en heldags pluggande. Helt trött i huvudet och ögonen är fyrkantiga efter att jag suttit här hela dagen, och mer kommer det bli i morgon, men jag måste.
Det kommer att bli en tuff tid framöver. Fyra tentor på Fyra veckor HJÄLP!


Jag säger det igen som varje måndag kväll

Jag säger det igen som varje måndag kväll, vilket höjdar program 100 höjdare är . . . Kattkvinnan var bara sötast! och den unga mannen som skrev låtar och färgade håret vilka uttryck!
Känner nu att jag valt rätt yrle - siktar på att vara bra!





G`natt

Till helgen blir det massa jobb!

Bra början på veckan. skolan är i full gång med ny kurs. Väldigt intressant, synd bara att dagarna är så långa så man är helt slut när man kommer hem. . .

Helgen var fantastig, underbara vänner och Familj!


TIll helgen blir det massa jobb! 36 timmar på dom två dagar jag är hemma... PENGAR!



RSS 2.0