Tack!

Ville bara passa på att tacka världens bästa teddy som pratade och hjälpte mig i natt. Det betydde/betyder jätte mycket ! Tack för att jag har en vän som du! Älskar dig!

Tack!

I morgon är dagen

Snart slut på mitt arbetspass som varit det längsta genom tiderna eftersom att jag inte sov många minuter i natt, men allt går bara man vill.. så nu ser jag framemot att åka hem till mamma och lägga mig och sova. I morgon är dagen då hela gänget drar till Vemdalen. Plus att det är min dag !

Ska göra det sista nu innna jag tar mitt pick och pck och hoppar in i bilen. .



Det är många tankar just nu. Både bra och dåliga men jag vet inte hur detta kommer att sluta. Något måste jag göra i alla fall. Men skulle vara tacksam om någon kan berätta hur !?

Lista

Mina 3 favoritböcker

  1. Pojken som kallades det
  2. Fortsättnings böckerna på ovanstående
  3. Nellie böckerna

Mina 3 favoritlåtar (just nu, idag)

1. Elden
2. I wish i was a punkrocker
3. Mitt älskade Östersund (som alltid är bäst )

Mina tre favoritplagg alla kategorier

  1. Mina svarta byxor
  2. Mina Gina tricot tröjor 
  3. Mys byxorna 

Mina tre favoritaccesoarer alla kategorier

  1. Min bruna väska
  2. Min guldkedja 
  3. Min guldklocka 

Bubblare: Min mobiltelefon


5 saker jag vill göra nästa år

  1. Veta vad jag vill
  2. Gå ner några kilon
  3. Få en lägenhet
  4.  Ha roligt med mina nära och kära
  5. Ha obegränsat med pengar

5 saker jag gjort i år

  1. Varit på praktik på Sjukhuset 
  2. Varit singel 
  3. Haft otroligt roligt
  4. Flyttat
  5. Fått ett underbart jobb (extra) 


Det är en hemsk klump i alla fall som jag hoppas försvinner inom kort.


Nu är det inte så länge kvar tills jag tar mitt pick och pack och åker hem på jullov. Längtar så otroligt mycket. Sitter och kollar på mina bilder på mina nära och kära och känner verkligen hur jag saknar dom. Vilken sommar vilka resor och vilka fester jag har gjort med alla dessa otroligt underbara vänner. Ser verkligen framemot denna vistelse hemma och hoppas att det blir många skratt och många bus. Ska snart börja packa men det känns som att det inte är någon panik än! Haft sista dagen på skolan i dag och det känndes otroligt skönt. Men snart sitter man där igen men dom tankarna lägger jag bakom mig just nu. Hoppas på att det kan bli en liten utgång i morgon när jag kommer hem och hoppas att alla tjejerna kan följa, var ett tag sedan alla va med och gick ut tillsammans. Men om inte annat så är det ju inte länge kvar till nyår och VEMDALEN.

Har en klump i min mage och jag vet inte vad det beror på!? Kan det vara för att du kommer hem? För att jag är nervös för att träffa dig? Eller för att jag snart ska ta mina saker och flytta hem till östersund igen ? Eller för att jag inte vet alls vad jag vill? Eller vad jag vill vet jag, men inte hur allt ska gå? För att jag inte kan planera något? Det är en hemsk klump i alla fall som jag hoppas försvinner inom kort.

Mina Familj och mina vänner är dom bästa som finns!  Älskar er!

TjejernaTjejernaTjejernaTjejerna

Den bästa dagen hittills!

En väldigt intressant dag på mitt jobb då jag gjort många roliga och intressanta saker. Tagit venprover satt PVK, skrivt in patienter, satt dropp, satt blod, varit med och ass en läkare för en omläggning på en öppen höft och varit med på en Operation! Så intressant, tror nästan att jag måste bli läkare, jag vill oxå vara med och skära och fixa inne i kroppen. Det är så fantastiskt hur det ser ut inne i kroppens olika organ!

Den bästa dagen hittills!


Snart kommer man hem för ett mindre jullov, men det känns otroligt skönt att få vara hemma även fast den mesta tiden kommer att bestå av massa jobba. Men då blir det pengar i alla fall.. Sen är det ju Julafton, Juldagen, min födelsedag och sen NYÅR. Längtar sjukt mycket att få vara med dom Bästa i 2 dygn och bara ha roligt och glömma allt jobbigt. Och framförallt glömma skolan för ett tag. Trots att jag har praktik nu har vi tentor och massa uppgifter som ska göras att det aldrig kan vara en lugn stund på denna utbildning.

Nu ska jag göra mig i ordning sen blir det 45 minuter och sen sängen.

Du är fin!

I Gävle i gen efter en otroligt lång resa då vi var tvungen att sitta i bil kö i 2 timmar för att det hade varit en trafik olycka.. Men det gick ju jag är ju framme i alla fall..

Har försökt plugga till tenta hela helgen men det går inte. Jag får inte in något. Hur mycket jag äb läser så kommer det in i ena örat och sen ut genom det andra. Varför är det så? kan någon förklara? så det blir ingen tenta för melker i morgon, men det gör inget för att jag bestämmer själv när jag ska göra den eftersom att jag har fått lite extra tid eftersom att jag varit sjuk. Men det värsta jag vet är att skjuta upp saker men i detta fall känns det som att jag inte har något val.

Va ut en sväng i går och hdae jätte trevligt, men man mår därefter i dag. Inte bakis bara otroligt trött eftersom att det blev en efterfest till kl 06,00 i morse. Men mysigt va det :)



Du är fin!

Linda hur ska vi göra? hur blir det?

Är hemma i östersund igen. . Skulle på jobbet i ´dag men det blir flyttat tills i morgon. Känns roligt att komma tillbaka det va ju ett tag sedan man jobbade.

I morgon blr det barnvakt igen åt lilla Emma sen jobbet och sen vet jag inte alls... spännande. . Kvällen kan alltså sluta hur som helst men en sak vet jag att jag måste plugga. Har tenta på måndag morgon och den ska jag klara!

Har just nu min praktik och det är jätte roligt och lärorikt men väldigt jobbigt. Tidiga mårnar och sena kvällar men det är det värt. . .Hade min halvtidsbedömining i går och det gick jätte bra överförväntan så nu känns allt mycket lättare och bättre..




Linda. hur ska vi göra? hur blir de? : )


barnvakt åt min lilla syster dotter Emma

vilken dag eller början på dag! Ska vara barnvakt åt min lilla syster dotter Emma och vi ska åka på hockey och kolla på andreas är det tänkt! Mysigt att få vara med henne själv och rå om henne är inte varje dag det händer!
Sen blir det Fest hemma hos Linda roligt men lite annat och jag hoppas verkligen att det kommer att bli toppen roligt! Men är man med dom bästa så blir det alltid bra!

Och du. du tror att du bestämmer allt jämt! blir väldigt less, att aldrig du ska vara sur och grinig, inte så roligt att komma hem när det alltid ska vara samma visa. . .


Lej!

Lilla söta Moa

Lilla söta Moa Lilla söta Moa

sin söta lilla dotter Moa

Nu är jag hemma i Östersund igen,känns underbart! Sitter just nu hemma hos min gamla och kära vän Hella som man inte träffar så mycket, jätte trevligt. Ätit gott och bara suttit och surrat. Sen så har ju hon sin söta lilla dotter Moa som e så söt och go! men nu har hon gått och lagt sig så vi ska kolla på faddergalan sen ska reidar hämta mig kanske åker upp till mamma en sväng beror på vad klockan blir...

Nu ärdet faddergalan

Madde is back!

Idolfinalen är avgjord och Marcus vann! Hejade ju på erik men tycker att båda va GJYM!! Marcus har ju varit en artist hela tiden men erik har ju utvecklas som bara den. . . Men jag är nöjd att båda va i final sen spelade det inte så jätte stor roll...

Sitter nu och väntar på att min familj ska komma och hämta mig sen ska vi till "farmor" som fyller år och sen ska jag på stade med Jossan Syster och Ca... Måste kolla på kläder, något som jag kan ha på mig i kväll när jag ska på fest i Lugnvik och sen på Olles. Längtar känns som att det kommer bli en bra kväll.. Och jag ska faktiskt ta mig nåt glas vin om jag kan och om jag känner mig pigg,! Känns underbart att allt börjar ordna till sig igen. Madde is back!


Gud vad jag tänker på M när jag pratar med han. Men nu vet jag att det inte är så länge kvar bara 1 månad tills jag får se han, Har inte sett han på ett år snart. Lite nervös är man ju ... Men det känns bra! Och det är alltid lika roligt att prata med han. Finns inget som får mig att känna dessa känslor, magne pirrar och man är lite nervös innan man svarar!

Nu kommer bilen!


RSS 2.0