ÄLSKADE mor

Morgonen och förmiddagen har varit ett svart hål, allt har gått emot mig och allt va bara skit. Men sedan mot eftermiddagen så började det vända. och tur var det annrs så hade jag varit tvungen att dra täcket över huvudet i dag redan vid 12,00. Varit på KS och det går väldigt trögt just nu men hoppas att även det ska vända en vacker dag så att jag slipper detta snarr. Sen har jag givetvis varit hos min ÄLSKADE mor och firat henne. Finns ingen bättre än du, undra vad jag skulle göra utan dig Mamma. Tack för att du finns.
I morgon bär detav till fjällen, chdet ser gansk lovande ut på vderfronten. Nu till Top Model.


heja på Modo!

Föstår inte varför man är så otroligt trött hela tiden, när jag vaknar på morgonen är det en plåga att ta sig ur sängen. Men upp måste man ju så det är bara att ta sig i kragen och kliva ur. Inte ens i dag när jag vet att det ska hända trevligheter ville jag upp, men nu senare än vad som var beräknat är jag uppe i alla fall. Drar ner på KS nu en liten sväng sen sätter jag mig i bilen för en färd mot ö-vik och heja på Modo! Hoppas bara att dom vinner ikväll!


konstigt. !


afterskii i åre

Hegen i fjällen blev inte så in som jag hoppades på, så på söndagen packade vi i hop tidigare för att åka hem ch äa middag men helena, andreas och smilla. Men snart väntas ju en hel vecka i fjällen och då hoppas jag på kanon väder. Funderar på att vi ska hinna med en afterskii i åre också men vi får se hur veckan blir. Känner inte för att planera så mycket utan man får ta det som det kommer. Fiskade lite i helgeni alla fall och självklart storlfiskare som man är så fick man Fisk, En stor fin rödning.
TIden rullar bara i väg ska ta och göra mig i ordning nu för att träffa cissi och Thula en sväng innan det blir KS.


 

en liten hemis

Det är något fel, har varit uppe sedan kl 06,00 och kan inte somna om, kommer väl att vara den tröttaste människan i världen under dagen. Men som tur är kan jag ju vila under bilfärden till FJällen., För att det är där jag ska tillbringa min helg. Ska bli otroligt skönt och jag hoppas på sol. Önskan är att bygga sig en snögrop och bara sitta där och gooona.... hoppas,hoppas.
Hoppas även att jag står emot magsjukan som min familj drabbats av, 3 stycken har legat så jag hoppas att det inte blir några fleroch verkligen inte jag, orkar verkligen inte en magsjuka till.. Tydligen är det så här när man är många i familje och det tar om fler gånger om. Nu väntar dschen, packning sen frukost hos mammsen och magnus sen så blir det KS innan jag ska hämta världens sötaste Smilla Sen bär det av.


Saknar Emma och LInus gör ja, blir aldeles för sällan man träffar dom. Men hoppas på en förändring snar.


Har en liten hemis....

brist på annat

Hittade en lista och med brist på annat denna förmiddag så skrive rjag i den.

Har du kysst nr 21?
Bongo ikke det.

Brukar du hänga med nr 12?
Anna w, ja i bland men tyvärr blir det alldeles för sällan.


Gillar du nr 50?
Emlan, japop det gör jag jag men det var länge sedan vi träffades, mest under gymnasiet.

Är nr din bästis 36?
Röd börje nej jag tror inte det. Men han är rolig på sitt vis.

Är nr 2 en sötnos?
Nja det kan jag väl inte påsåtå, tyvärr inga namn.

Älskar du nr 17?
Bettan, nja inte älskar men hon tycker jag väldigt mycket om.

Är nr 87 bra?
Jannice är verkligen bra!

Har du träffat nr 9 i veckan?
Böjen, nej inte denna vecka men man vet jku aldrig den är j inte slut än.

Har nr 62 gått i samma klass som du?
Fezze, nej han är ju äldre han.

Vet du om nr 10 har ett förhållande?
Anna w hem, japp med stefan och tillsammans har dom söta wilma.

Har du sett nr 77 naken?
Andy, Nej det har jag inte.

Använder nr 32 string?
Carro, ja du det vet jag inte men det tror ja nog att hon gör.

Har du ätit middag med nr 16?
Bengan eriksson, japp andreaqs pappa har vi nog haft familjemiddagr med samt vid jul. m.m

Dricker nr 69 kaffe? 
Frida, Japp dte vet jag att hon gör och ganska mycker om jag inte har helt fel. :)

Är nr 5 gay?
Anki nnej du verkligen inte.

Har du kramat nr 59?
Fedrika, ja det har jag nog gjort vid något tillfälle.  

Jaha nu har jag fördröjt tiden men liten lista så nu vet jag inte vad som ska göras. Ev ks tror ja, eller jag måste dit i dag men jag vet inte riktigt när, men lika br att ha det gjort.Vistelsen i Gävle va ri alla fall bra, lika roligt att träffa vivvan varje gång och få surra lite. tyvärr kommer det upp massor av minnen när man är där, både bra och dåliga. Nej nu ringde mamma så nu ska jag med henne en sväng.


En tanke

En tanke slog mig i morse att ag ska ner till Gävle och hälsa på veronica inom en snart frmid, tankarna fortsatte att snurra i mitt huvud så nu beger jag mig neröver redan i kväll. 17,07 går tåget och kl 20,58 får jag träffa Vivvan igen. V har inte träffat sedan i November så det är ett tag sedan. Nu ska jag vila och packa innan jag ska sätta mig  på tåget.


På återseende!

sanna drömmar

Är det sanna drömmar jag drömmer, eller är det saker som jag tänkte på innan jag faller in i sömnen.? Men  funderar jag nu så tänkte jag inte på detta i går kväll, men kanske omedvetet. Ingen rolig dröm var det i alla fall. Men på ett sätt tror jag att det är verklighet i alla fall, allt förändrs så snabbt.
Tror jag måste googla och kolla vad drömmen betydde.


Vad ska man hitta på en sådan solig och härlig dag?

livet ska inte alltid vara roligt.

Såg fram emot en underbar helg med fint väder i fjällen, men tyvärr så blev det inte så. Det blis sällan som man tänkt sig har jag upptäckt men så är det..  Underbar har den varit på llasätt och vis men ingen sol har tittat fram och jag har mått dåligt, men livet ska inte alltid vara roligt. 

Har väntat hela morgonen att läkaren ska ringa upp men inte ett ljud, så nu tänker jag bege mig ner på sjukhuset och hälsa på min kära faster som ligger på stroke.


I kväll ska det kollas hockey och hejas på ante!

RSS 2.0