Äntligen

Äntligen har köket kommit, men tyvärr står det bara i vardagsrumet än så länge. Nästa helg ska gubbarna sätta upp det och jag längtar så mycket. Känns så skönt att veta att snart är denna renovering klar,man kan äntligen börja att fixa här hemma utan att det är slipdamm och damm på alla sakerna.

Tror att jag har bestämmt mig, det blir nog en sväng till Anna Och Stefan sen om jag blir kvar ute länge det återstå och se. Har lite att fixa under söndagen sen ska jag få besök av min kära syster Veronica och hennes små troll..

Ska ner på stan nu (förovanligehetensskull) göra syster Helena & Smilla sällskap innan jobbet kallar kl 15,00



Jag längtar!




10/12 2007 

Hur kan detta vara möjligt !?

Vad less jag är. Förstår inte hur min post kan hamna hos min syster där jag aldrig har bott,vilken tur att den i alla fall kommer till henne och inte någon annan.Sen i dag ringde det någon försäljare och sökte min syster, sen kom det post till henne,hit till oss. Detta nr har hon aldrig haft , hon har heller aldrig bott på denna adress. Hur kan detta vara möjligt !? Bara för att man heter LUNDBERG behöver man ju inte vara i samma familj. Men just nu har vi haft turen att vara släkt, så att allt har kommit på sin plats. Less blir jag att det alltid ska vara några problem!

Nu blir det staden med jossan,lite fix och don som måste göras!

Hur ska jag göra,någon som kan hjälpa mig!?

Jag vet inte hur jag ska göra sitter redan och funderar över helgen. Vore otroligt roligt att gå ut med anna,stefan och co inte varje dag det händer. sen är det ju första gången anna ska ut efter att lill wilmis kom... Jag vill jag vill jag vill men det är ju så otroligt mycket som ska göras hemma. Sen ska vi inte glömma att jag vill ju se hur det blev i Olearys nya lokaler då jag inte hunnit besöka dom än. Hemskt!  Hur ska jag göra,någon som kan hjälpa mig!?



Nu ska jag på jobbet en sväng på julfest!

Nu längtar jag till jul,

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen och detta beror inte på att det inte finns något att skriva om, utan att det händer så otroligt mycket just nu. Det ska inhandlas julklappar, det renoveras, det jobbas mm. Skulle helst vilja att dygnen var några timmar längre,inte när man jobbar utan när man gör sånna saker som måste göras,förstår inte hur man ska hinna med allt.

Nu längtar jag till jul,då mitt kök (förhoppningsvis) kommer att vara klart, när mina kära vänner kommer hem till Östersund igen då man bara får umgås och snacka massa strunt och skratta in påsmåtimmarna,om "momma" orkar såklart. Är otroligt kvällstrött, men ska försöka att bättra mig tillmdom kvällar vi ska vara tillsammans och ha så roligt som bara vi kan. 

Dagen har spenderats på stn med Helena, Rut, Mamma, Helena och Smilla.. En mycket trevlig dag då jag tror att jag handlade dom sista julklapparna, kanske ska komplitera lite men vi får se.Ska ju snart till stockholm till min älskade Maria, så då kanske jag kan inhandla något.Men då givetvist till mig själv !


Nej nu ska jag fixa lite,innan sängen kallar. Har lite att fixa och stå i i morgon..

du&jag

fruktansvärt illamående

I dag är en sådandär hemsk dag då jag bara vill ligga under täcket och inte visa mig. Har sovit otroligt dåligt i natt, varit vaken mest en gång i timmen, det bara ränner i kroppen och jag mår allmänt dåligt. Vaknade med ett fruktansvärt illamående som inte gått över än.Men tyvärr så måste jag vara uppe då jag börjar jobba om ett par timmar, hoppas verkligen att detta går över tills jobbet kallar annars så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Ser verkligen framemot helgen då jag inte ska vara på jobbet någon dag ytan kliver av på fredag kväll och är sedan ledig hela helgen. Då ska jag inte göra någonting bara vara, sova och ta hand om mig själv. Hoppas att min kära sambo inte har planerat in någon speciellt.

Till veckan kommer köket och dte ska bliså otroligt skönt när detta blir klart, då man äntligen kan stå i köket och laga mat utan att tänka att fy fasiken vilket hemskt kök!



Nej nu måste jag göra mig i ordong inför jobbet!

sovmorgon

Jag hade tänkt att jag skulle ta en riktig sovmorgon och sova ut ordentligt. Men ikke kl 07,13 slog jag upp mina blå. Blir så less att jag inte kan slappna av och sova. Låg länge kvar i min säng men aldrig kunde jag somna om. så vid 09,00 var det bara att kliva upp. Ska nu snart göra mig i ordning för en dag på stan. Har kommit på hundra saker som jag måste göra, eller vill göra få se vad tiden räcker till.Blödde näsblod nu på morgonen också och det tillhör inte vanligheterna så jag vet inte alls vad som händer, kanske för lite sömn? eller stress?

Tack till min Familj för att ni alltdi ställer upp, ni är dom bästa!

skvaller

Det känns som att denna lägenhet aldrig kommer att bli klar. Jag försöker att fixa varje gång jag har möjlighet men det kommer bara mer och mer saker. Som tur är har jag ju min underbara Familj som hjälper till. Dom är här lika mycket som mig just nu.Ska snart kryapa ner i en alldeles tom säng och föröka slå igen mina blå, för i morgon ska man ner på stan med Helena och Rut och fika, shoppa, och bara ha det mysigt. Ska köpa några julklappar och några saker till mig själv! Känns bra att få träffa hellan lite det var verkligen länge sedan. Kvällen kommer att bestå av Idol och mer doning i Lägenheten, sen lördag jobb och sen då på natten kommer magnus hem! nu är det nära!


Träffade anna idag och det var jätte roligt, länge sedan jag satt och prata så med henne. Även fast jag hade brått så fick jag höra lite skvaller om hur hon har det nere i uppsala. Tack anna frör en trevlig stund. Det måste vi göra om!



Nu börjar dom två blå se mer och mer suddigt så nu är det dax att inta sägen!


G`natt

min dröm

Väntar på att bussen ska gå och jag ska bege mig till jobbet. Är otroligt trött så min dröm är att få ligga kvar i sängen, men det fick jag inte. I morgon är jag ledig, då ska jag sova ut sen ska jag ner på stan med molin och lilla rut och handla lite julklappar. Är inte så mycket kvar nu tror ja.
 Längtar otroligt mycket till söndag morgon ca 05,00, då kommer min älskling hem! Ska bara ligga och mysa hela dagen. Konstigt hur man kan sakna en person så mycket. Det är varit så tomt hemma utan dig!
Hoppas att tjejerna inkl LG hade det otroligt bra i går kväll på den magsika konserten som jag inte ville missa. Men vad gör man när det är jobb och det inte finns någon att byta med!? Måste erkänna att jag var riktigt avis i går.


Klockan tickar för fort... Det är dax att gå!

åker i kors

Vemdalen är pasè och det var lika roligt som vanligt, trots att jag gav upp på lördags morgon. Men tack alla för en underbar helg! En rapport får ni läsa på Lelleliis blogg då jag inte orkar skriva allt.



Dagen har spenderas i Sundsvall, där vi hann med gina tricot och ikea och lite fler små affärer. En otroligt mysig dag med min mamma och min syster. Lilla syster var med ett tag men gick sedan på stan med sanna när vi begav oss till Birsta!


Tydligen så tror jag att jag är gjord av pengar, men bra i lägenheten kommer det att bli i alla fall. Har pysslat lite nu,men ögonen åker i kors så det är ingen mening någe mer. Nu väntar sängen.




Jag saknar dig Magnus! 


Jag glömemr bort

Jag glömemr bort i bland att jag har en egen blogg att skriva i, kanske för att det har varit otroligt mycket just nu. Vi har flyttat, tömning på två lägenheter, renovering, jobb och massa annat.
Men nu är vi i lägenheten. Äntligen men vi bor i kartonger men det är ju framsteg i alla fall.. Nästan allt är färdig renoverat, men inte köket! Det kommer att bli om några veckor när Magnus kommer hem ifrån Kina och jag åker ner till Stockholm till min underbara Maria! Igår blev det ett uppehåll från allt vad flytt heter, vi satt på oss fest kläderna och ett leende på läparna och begav oss till Gamla Teatern och Las vegas Trio!

Helt underbart roligt!







Stå för vad du säger och neka inte när man ifrågar sätter dig!


RSS 2.0