I ensamhet och tysthet

Ibland ka det vara väldigt skönt at få vara själv i ensamhet och tysthet men det är Konstigt hur man kan sakna en person så mycket. Jag trodde aldrig att man kunnde göra det. Det är så otroligt tomt,trist,tråkigt,tyst ja vad mer kan jag säga.... Längtar tills på fredag då du kommer hem igen ! ! !
 
Älskar dig mitt hjärta!

fullt hus

Inge Vemdalen blev det tyvärr, men så är det bland men  jag var verkligen sugen och det känndes som att det skulle kunna bli en rolig kväll trots magen i vädret och nykter. I stället var jag bara hemma och gjorde nada. Gick och la mig tidigt vet ja men det e ju som vanligt, känner mig riktigt som en pensionär. Annars så bjöd lördagen på en liten stadvandring och sen till slåtte och mamma och magnus, hela familjen va där utom min kärlek så det var fullt hus. Natten tillbringades i Lugnvik hos Ante, Helena och smilla. Upp tidigt på söndagen för att göra ett besök i syndsvall, otoligt skönt att komma bort en sväng och få handla. Blev inte så mycket hade tänkt handla lite på Gina men det fanns inte mycket som fall mig i smaken, jag vet inte men för ett par år sedan tyckte jag att gina va guld, hittade alltid hur mycket som helst men nu hitta rjag sällan något. Konstigt det där. Men en bra dag med världens sötaste Hugo. Jossan och mackan va ju med så klart!

Nu blir det jysk och förhoppningsvis hittar jag det som jag ska ha!


 

friiii som en fågel

Tiden bara rullar i väg & jag vet inte alls vad som händer. Allt går så fort och man hinner knappt det man ska. så har det varit i alla fall tills för några dagar sedan då jag är solo i 10 dagar. så otroligt tråkigt så jag vet inte vad, dagarna går såååå segt, och att inte tala om nätterna som är vidriga. Men så är livet, och det är bara att inse att livet är så här. Men allt i detta tåkiga finns det ju alltid något som får mig att le, och det är att jag är friiii som en fågel, för att jag har tagit mitt körkort! Nu kan jagi alla fall åka vart jag vill utan att vara beroende av någon och det är otroligt skönt! Funderar på Vemalen en sväng i kväll, men vi får se hur det blir, cissi måste få upp suget om det ska bli något och det hoppas jag att hon får. Men som sagt det visar sig. Nej nu ska jag göra mig i ordning för en liten runda med mamma!


Jag saknar dig!

Tillsammans klarar vi allt...

Efter en otroligt jobbig vecka psykiskt så åker vi till fjällen för att vila upp och oss och hoppas på nya starka tag till veckan. Har knappt sovit under hela veckan allt är som en dröm, men tyvärr så vaknar jag aldrig upp ur den. Men små små framsteg så förstår jag att det som har hänt är verkligen sant, Vad livet kan vara orättvist. Tankarna hamnar alltid i slutet hos våran underbar Magnus. Tillsammans klarar vi allt... åhh vill inte att detta ska komma upp i mitt huvud hela tiden, men vad ska jag göra för att det ska sluta?


Nu måste jag klä mig och gå en liten promenad innan det bli besök på bb, sak bli väldigt intressant, så att man vet vart man ska och vad man har att vänta sig ..

underbara lillasyster

Vill bara passa på att Gratta min underbara lillasyster som har tgit körkort i dag! Är så stolt över dig vännen.
Grattis ännu en gång.

image19

Sov gott

Helgen i fjällen var helt underbar trots det tråkiga vädret, men så kan det vara ibland. Man får göra det bästa av situationen. Åt gott och hade det otroligt mysigt. Söndagens avresa gick ganska tidigt och middag beställdes hos svärisarna. Stek med potatis och sås.mmmm. Men tyvärr blev inte middagen så trevlig som jag hoppasts på för att jag fick ett väldigt tråkigt samtal mitt i allt. Att min "farbror" hade dött, endast 59 år gammal och frisk. Vad livet kan gå snabbt ibland. Tror att jag fortfarande inte förstår vad som har hänt. ("farbror" alltså manges "pappas" bror)
Och det som jag tycker är jobbigast av allt är hur våran underbara Magnus känner sig. Jag vill bara att han ska må bra, han är värd all lycka för att en sån underbar människa som han finns det inte många av.

Sov gott älskade Hasse!

Det är som att solen inte gillar oss

Jag som hade önskat sol nu i helgen, men ikke. I går på vädret såg det ut som att det skulle bli ganska fint men i dag när vi vaknade så var det grått och dimma så långt ögat kunde nå. Vad less jag blir. Men en liten utflykt med mackor och choklad ska vi i alla fall göra. Varför kan aldrig solen skina när vi är uppe i fjällen. Sist skulle det inte bli bra väder så vi valde att stanna hemma (förra helgen) men då var det tydligen toppen väder... Det är som att solen inte gillar oss, den vill inte att vi ska få färg på våra kinder och känna oss fräscha, tydligen.. Får hoppas att solen kikar fram i m orgon i stället, annars blir det nog hemgång ganska tidigt kan jag tänka mig, FIxa och dona hemma, det verkar aldrig ta slut. Snart åker Magnus till Kina och jag vill inte, men jag hoppas att dom 10 dagarna går fort, hatar att vara hemma så många dagar själv, speciellt sova.


Nej nu ska jag koka chokladen sen ska vi bege oss ut. För att snart kommer ewa, niklas och barnen som oxå sak tillbringa natten här. Mysigt!

Inte ens en kamera kom med i packingen denna gång.


barnmorskorna i sängen

Varför snöar det så förbaskat mycket? jag som trodde att det skulle bli vår nu. Men tydligen inte för att allt verkar börja om. Inte ens rolgit att vara ute och gå för att man blir bara blöt.. Nej nu tycker jag att vintern ska vara över, visst det kan vara kvar snö i fjälen men inte inne i staden. Tror nämligen att det blir en tripp till fjällen i helgen så jag hoppas verkligen att solen tittar fram så att man kan få lite färg i ansiktet, så att man i alla fall ser levande ut.
Förstår inte varför jag ha så otroligt mycke tankar just nu, det är allt från himmlel till jord. Väldigt jobbigt att hela tiden bära med dessa, fast jag inte vill så följer dom mig överallt. Kanske finns en mening med det!?

Nu lite dona innan barnmorskorna och topmodel. Tycker inte om att det är samma tid.!  Tur att jag kan kolla barnmorskorna i sängen på datan. . .




Svar till vivvan! Japp jag kommer att hinna köra upp innan sommaren, detta ska vara klart till den lilla kommer att komma ut, det va det som va målet med det hela :)


Jag är stolt!

Idag var dagen som jag gruvade mig för, men endå längtade. Svetten har runnit och nervistieten var på topp. Det är även en dag som man får skryta lite över sig själv, och känna sig bra. För i dag har jag nämligen skrivit upp för mitt körkort och jag klarde det på första försöket och med endast 5 fel!
Jag är stolt!

Det är nära nu!

Evigheter sedan jag var in på denna sida, känns som att jag tappat lite på slutet. Har inte haft något speciellt att skriva och min tid har spenderas i fjällen. Otoligt skön påsk och dagarna efter ska vi inte prata om Hade tänkt lägga in lite bilder, men orken finns inte. Men ska ta tag i det  en annan dag.

Mycket har hänt under den senaste tiden, så jag vet inte vart jag ska börja. Men en sak kan jag säga.
Det är nära nu!


Usch, har verkligen inte motivation att skriva nu. Ska fortsätta med mina kort i stället. Min nya helgssysselsättnig.

RSS 2.0