Speciell dag

I dag är en speciell dag för att min kära Vän Lelle fyller 22 år.. Grattis vännen, synd bara att jag inte kan ge henne en grattiskram eftersom att vi är 40 mil i från varandra.

Har hämtat igen mig lite efter helgens Festival. Riktigt roligt. Läs på Lellelii så får ni veta lite mer.

Måste plugag nu... 2 dagar till TENTA...





Du&Jag

I dag är dagen

Sitter nu hemma hos mamma och magnus och ska snart packa i hop mina saker, för i dag är dagen då jag ska bege mig neröver. .  Känns väldigt bra just  nu, och det trodde jag aldrig att det skulle göra.

Fick ett mess av min sk. Far i går, och jag blir bara arg och besviken. Sa inte jag till dig att jag inte ville ha någon kontakt, och om du saknar mig så mycket som du säger, Ta tag i det när du är häe hemma på samma ställe som mig, inte när du åker flera mil här ifrån....! Och en sak är säker jag kan inte bara glömma och förlåta 12 år som du missat. DET GÅR INTE. . .



Familjemiddag

Har precis kommit hem ifrån en underbar middag hos min syster. Hela familjen var samlad dvs. 10 st för att äta och må gott tillsammans innan lilla jag ska dra mig söderöver, hem till mig, Gävle. Känns väldigt tungt att säga hej då till alla och speciellt mina små gullungar Linus och Emma. (mina syskon barn) dom är för gulliga. Men som dom säger det är bara att kommer hem om du saknar oss mycket. Men skulle jag åka hem varje gång jag saknar någon här hemma skulle jag behöva åka hem varje dag.

Efter den goda middagen som bestod av kött och klyftpotatis, bea och paj till efterätt kännde jag att det var dax att motionera. JAg och min syster gick ut och gick en timme. Så skönt och välbehövt.

Nu ska jag spela av Mamma och Magnus lite pengar sen är det dax att krypa ner i Kojan.


Du&jag

Heja Sverige

Är det inte fantastigt. Läkarna trodde att hon inte skulle komma tillbaka till eliten efter sin knäskada, och nu gör hon det Tar 2 Guld i simhopp..... ANNA LINDBERG heter hon..

Blir så stolt över mitt land..


Heja Sverige!

29 timmar av 55

Nu känns det som att det börjar närma sig jag har endats 29 timmar kvar av mina 55, känns underbart. Är sjukt less på att jobba nu även fast jag har det bästa jobbet man kan ha. Men det är väldigt psykiskt påfrestande. I går rann tårarna bara ner för kinderna och jag ville bort här i från. Kan inte sova på nätterna är på det sämsta humöret och tänder till på minsta lilla. Men snart är det över för denna gång.

Fick ett mess av en väldigt kär vän till mig i går och gud vad glad jag blev, det var det enda bra och roliga som hände under den dagen . . .Roligt att höra att du kommit fram och att du har det bra!


Längtar tills det blir festival igen, bara några enstaka dagar kvar . Tråkigt att inte tjejerna kommer bara men några stjärnor är ju klara. . . Jag Lennart och Tompen. Kan inte bli så mycket bättre.


Du&Jag

Tillbaka till verkligheten

Varför ska allting kännas så tungt ? Är det bara därför att jag vet att jag ska Tillbaka till verkligheten och ner till Gävle ! ? Allting känns så förvirrat, jag vill tillbaka och gå i skolan men samtidigt så kommer jag att Sakna alla mina vänner så otroligt mycket.

Känner redan hur tårarna börjar rinna när jag vet att det bara är några enstaka dagar kvar. På torsdag då åker jag till min hemstad. . .

Den enda ljuspunkten som jag har just nu är att min underbara vän lennart kommer att vara kvar ett år till och att vi ska bli sambo.

Mycke Kärlek till mina vänner och min underbara Familj. 

Konstig känsla....

Varför ska det alltid bli grupperingar? När det inte varit så förut.?

Pratade med en kär vän till mig i går och vi känner oss inte lika delaktiga som förut, är det därför inte vi är lika mycket lediga som er? Och inte kan delta i alla saker hela tiden, eller för att vi snart ska flytta tillbaka till våran stad? Det är en sån konstig känsla. Jag trodde att alla var lika bra vänner och att alla skulle hålla i hop, inte att det skulle  bli olika "familjer". Jag kanske är fjantig men det känns inte som förut.

Samma sak när det gäller kommande helg. Varför kan inte några av er åka? Varför måste alla i "familjen" vara med, kan ni inte splittra på er en helg?

Det är en väldigt konstig känsla.....

Första bloggen

Äntligen har jag fixat en blogg... Sitter nu på mitt underbara arbete och ska snart få gå och krama kudden när jag har en ny härlig dag framför mig i morgon.

Har precis eller för några dagar sedan avklarat en veckas bläcka när årets bästa festival gick av stapeln. Helt underbart när gatorna fylls med människor. Helt otroligt att alla verkligen alla har ett leende på läpparna i 10 dagar. Då mår jag verkligen bra.

Tack alla mina underbara vänner som gjort även detta år dessa 10 dagar till dom bästa




Du&jag


RSS 2.0