min sköna säng!

Ännu en helg är passerad och den har varit stressig, minst sagt. Det har varit lägenhets renovering, sjukhuset, jobb, doningar och sen hann jag med en liten utgång oxå, inte fel vill jag lova. Men man känner ju att man lever i dag. Var ganska rund under fötterna när jag kom hem vid 02,30 sedan vid 07,30 väcker min käreste mig för att då var det dax att kliva upp och åka till lägenheten och renovera. . Måste erkänna att jag skulle kunna gjort allt för att få ligga kvar i sängen, men så var inte läget denna söndag morgon. Fixade i lägenheten sen blev det, sjukhus,mat och jobb!

Nu ska jag snart få åka hem, hem till min sköna säng!

Tack Lelle och Tomas för en rolig kväll på lokalen!



I morgon blir affären klar, hoppas hoppas hoppas

Nu är hon äntligen här

Nu är hon äntligen här. Välkommen till världen lilla Rut. Jag har verkligen väntat hela dagen för att se det lilla underverket och nu eller för ett litet tag sedan så hördes det ett pip på min telefon.

Nu har rut kommit ut. Vi alla mår bra!



Grattis ännu en gång Jon och Helena
Längtar otroligt tills jag får se det lilla underverket. Hon var så söt! 

Det e je och Kungen!

Har just pratat med min kära vän Maria som är världens bästa. Hon verkar ha det så bra nere i storstaden , men jag vill ha henne här. Måste verkligen åka ner snart, blir i december närmare bestämmt. Funderar mycket på vad min kär vän berättade i kväll och inser att det var en väldans tur att jag inte befann mig i storstaden denna helg för att då tror jag att jag hade fått dåndimpen.

Kära F, du vet att det är dig vi är rädd om, vi vill inte att du ska försvinna ur våra liv. Du är verkligen inte så, du kan verkligen liva upp stämmningen när den är på botten, det är bara du som dansar speciellt, det är bara du som inte skämms över något, det är bara du som sjunger fast du inte kan en enda textrad, det är bara du som är pappa till enzo. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men du måste förstå att vi är rädd om dig, jag vill att det ska vara som förut. Är otroligt glad att du träffat någon det är inte det, utan saken är den att jag är rädd för att mista dig som min vän. Tänk alla fina studer vi har haft du och jag, alla roliga minnen alla konstiga saker vi gjort. Allt. Tänk bara efter innan du gör något som du kommer att ångra. och glöm inte bort dina vänner. Bara för att du har ett förhållande nu så behöver du inte gå i ide. Kom i håg vad du sa till mig vännen... Längtar tills vi ses nästa gång, då ska jag se om det är sant att du är helt föränrad. Jag vill inte tro det!


Det e je och Kungen!

Det som bara skulle vara en afterwork

Det som bara skulle vara en afterwork slutade med en fylla. En otroligt roligt kväll med Lelle och Ca, Vi började after worken på olearys, sen blev det bua och hem till Lelle för att kolla på Idol och drick nån öl. Nån det blev det verkligen inte. När idol börja avta så drack vi fortare och fortare för att sedan bege oss ner till olearys och grabbara. Inte så mycket folk men otroligt roligt. Det blev öl efter öl, dans, skumpa, shots mm och jag har aldrig sett något så roligt. Ca drog värsta vurpan och la sig på sidan precis som man ligger när man ska vila...Visste nästan inte vart jag skulle ta vägen. Sedan Dansade Lg omkull sig själv i trappen. Ja det finns mycket att säga. Men det va otoligt roligt, m¨nga härliga skratt under kvällen. Men idag får man ju känna att man lever.Mår inte speciellt dåligt utan är otroligt trött.  Jobbar 09-22 sen ska jag hem till ca och äta chips och dippa och kolla på nån härlig film. Sen är det jobb i morgon igen. sen kommer Magnus hem och då ska jag mysa!
Spelade in en film till tjejerna gjorde vi, redan då hade jag så ont i magen för att jag skrattade så mycket. CA var så nervös, precis som att det var en inspelning som gjordes. Men i själva verket var det bara en film till dom bästa tjejerna som befinner sig på andra orter. Jaha Hej hej hej!
Tack Tjejer för en otrolig kväll!

Så länge ni har det bra, mår jag bra!

Förstår inte vart tiden tar vägen, jag gör inget speciellt men tiden bara rinner i väg. Jag hinner inte träffa mina vänner, min familj eller min kärlek. Och det gör mig galen. Ni är det bästa jag har. Har otroligt dåligt samvete för att det är så här men jag hoppas att det kommer bättre tider framöver. Ni ska veta att jag tänker på er. JÄMT!
Maria, Sandra, Anna och Malin. Saknar er otroligt mycket.
Så länge ni har det bra, mår jag bra!


Hoppas och önskar att vi kommer att få mer tid för varandra och inte bara sova tillsammans. Tack för att du finns min älskade Magnus!
Jag älskar dig!

Sitter hos ca

Sitter hos ca och bloggar lite nu medans jag väntar på att hon ska komma hem i från jobbet. Sen blllir det staden och kanske en liten after work och till kvällen väntas IDOL. Sen är det jobb lördag, söndag!

Hoppas verkligen att det går vägen nu, va i väg i onsdags och hoppas att det gick så bra så att jag får det. Känndes bra men man vet ju aldrig. Känns verkligen som att det skulle behövas nu. Lite ny start på allt.

Inte så länge tills flytten går och vi har inte börjat. Känns som att det va så långt fram men veckorna bara rullar fram och nu är det bara 2 veckor kvar. Längtar otroligt mycket, hoppas bara att jag får min lägenhet såld.

Hade visning igår!


Allt detta och lite till

Det har hänt mycket den senaste tiden, så det blir alldeles för mycket att skriva, men lite kan jag dela med mig av.

* Tyvärr är jag sjukskriven, men hoppas på att det kommer ljusare tider framöver.  Just nu på 50 %

* Vi hara köpt lägenhet, och väntar på att flytta, kommer dock inte bli just nu eftersom att det ska renoveras och fixas.

* Lägenheten i stan är uthyrd till världens bästa åsa och Malva, kommer att bli super roligt när vi alla är i stan

* Jag håller på att sälja min lägenhet som just nu ligger ute på hemnet. Och hoppas på att det kommer gå vägen.

'*Jag saknar tjejerna som befinner sig på oika platser i sverige. Känner att jag är otroligt dålig på att höra av mig, men det är jag tlll alla. Ni ska veta att det inte är meningen. Jag saknar er otroligt mycket och hoppas på att vi ses snart.

* Önskar att jag hade hur mycket tid och ork som helst, så att jag kunde träffa mina vänner (dom som är kvar) varje dag och hela tiden. ni är dom bästa som finns!

Det var lite av vad som har hänt den senaste tiden. Allt detta och lite till vet mina nära och kära och det är det som är viktigt för mig!

Världens bästa Lelle

Världens bästa Lelle har bokat stuga till forum och jag längtar redan ! ! !  Det är verkligen så att vi kan  inte hålla oss undan vemdalen. Nu skulle vi ju inte, men det blev så och jag är så glad!


Hoppas att det blir lika med nyår.

RSS 2.0