Vad skönt

Vad skönt det är med några dagar lediga och speciellt några timmar tillsammans, Befinner mig just nu nere i bispgården och tar det lugnt. Har varit med på två älgpass sedan jag kom hit i går em, men nu på eftermiddagen kände jag för att bara vara inne och ta det lugt. Lugnt blev det inte men jag har tagit en promenad och sen har jag bakat bullar men det gick inge bra alls, men några blev det i alla fall... I dag sköt dom en liten kalv, som jag var med och hämta och  såg när dom flådde den, så liten var den, men kött är det ju i allafall.. Väldigt intressant var det i alla fall.. Har insett att det är väldigt skönt att sitta i skogen och bara lyssna och titta.Men jag måste ju erkänna att det är svårt att vara tyst i bland men det har gått över förväntan och det säger även Magnus!


En sak till som jag inte får glömma är att Vi har lagt bud på en lägenhet..
 


Nu är det bara några minuter

Känner att jag saknar internet mer och mer nu. Har varit utan i 8 månader och nu börjar det verkligen att kännas. Jag skulle kunna göra körkortet där, jag skulle kunna prata med mina vänner mer, jag skulle kunna hänga med på vad det kommer upp för lediga jobb, bara några exempel på vad jag skulle kunna göra. Så jag tror bestämmt att jag ska ta och fixa det någon dag framöver....

Nu är det bara några minuter kvar tills jag måste bege mig till jobbet för att jobba ännu en natt, men sedan har jag tagit ledigt i 5 dagar då jag bara ska vara, inte göra något speciellt, ev plugga, vara i skogen, fixa kött. Men det jag längtar till är att bara kliva upp på morgonen och känna att jag inte behöver stressa i väg till något, för att jag kommer att befinna mig på landet dom närmsta 5 dagarna och där finns det inget som stressar mig. . .Jag kan bara njuta.

En sak till är att tjejerna har åkt så nu är vi bara fyra kvar. Malin& Maria kommer att befinna sig i stockholm och sandra kommer att åka vidare till Malmö. (hoppas ja, annars så kommer det bli sura miner) och anna är som sagt i uppsala och pluggar. Men tjejer vi kommer ju att ses i alla fall, men tyvärr inte lika ofta.  Vi kommer ner och ni kommer upp! Det är väl livets gång det här. Dom man håller närmast hjärtat flyttar i från oss, men förhoppningsvis bara över en kort period. Men vi är ju fyra kvar och det är inte fyskamm det, kan jag lova!

RSS 2.0