Less är ordet

Less är ordet just i kväll , jag är less på mycket . Ibland känns det bara som att man fixar och fixar men samtidigt så händer inget. Jag tycker att jag plockar och plockar och packar och packar men samtidigt är det så mycke kvar att packa. Förstår inte hur jag ska hinna allt. Ja visst jag är hemma på dagarna men dom spenderar jag med Alva och då blir det inte mycket tid äver för annat. Då är det lek,mat mm. Men jag vet innerst inne att jag kommer att hinna klart innan lasset ska i väg.
Ibland skulle jag vilja att dygnen var längre så jag han träna, vara för mig själv en stund och göra sånna saker som jag mår bra av. . .

Är less på att alltid måsta ta atg i saker att alltid måste vara den som ska ringa fixa mm. Jag har blivit bättre på att säga i från mig sånt, men så fort man säger Nej så finns det alltid sura miner och jag är less på det, vissa kan inte alltid tro att allt ska fixa sig ibland måste man ge lite själv. . . Bara en liten parentes över saker och ting som händer runt om. . ibland.

Men tyvärr tiden räcker inte alltid till allt man vill göra. . Men snart kanske det vänder. .

RSS 2.0