och det tycker jag inte om!

Sitter nu på jobbet och funderar och saknar! Jag har kollat på resedagboken för anna och Maria och jag saknar dom så otroligt mycket, jag vill att ni ska komma hem snart så att allt blir som vanligt igen. Det märks verkligen att  ni inte är här i stan och det tycker jag inte om!

Funderar på hur kvällen ska sluta om jag ska ta det lugnt och åka till syster nathalie eller om jag ska ner till stan och träffa Jossan och förhoppningsvis Sara som jag inte umgåtts med på år och dar känns det som, och jag drömde om henne i natt! Det hade med fest att göra känndes närstan som att det var på riktigt och att vi hade varit med om det förut.

Snart kommer Linnea och Sandra hem, inte så länge kvar och det va super läge sedan jag träffade min Lennart som jag träffade dagligen förut!


På onsdag kommer min älskade mamma&magnus hem!


Är förvirrad just nu, varför ska allt bara snurra runt i mitt huvud kan inte alla bitar bara falla på plats ! ? skulle vara så otroligt skönt! Veta vad jag vill, hur jag vill ha det, och vad som kommer att ske!

En kopp varm choklad och en macka,

Dagen har varit underbar, slutade jobba 08.00 sen for jag hem till lägenheten och åt en god fruksot och sen skulle jag försöka sova en sväng men det givk inte pga att min grannes telefon ringer så högt då det var bara att kliva upp och tvätta och fixa hemma. Hella ringde och vi gick ut och gick, träffade syrran på "byn" så vi kom på att vi skulle fika i det fina vädret. En kopp varm choklad och en macka, sen blev det promenad i det fina vädret en lååång sådan tror att vi va ute och gick i tre timmar.. jag hade Smilla med mig och hon är världens finaste!

Sen kom vi på den goda iden att vi skulle grilla. Jag, hella, jonte, helena och andreas och självklart smilla och Moa  det var nog det godaste som jag har ätit detta år. Nu längtat jag  bara tills sommaren kommer och det ska vara grill kvällar hela tiden!


MoDo vann! Det är det jag säger , nu när dom spräckt kvartsfinalen(eftersom att dom tydligen har haft väldigt svårt att vinna kvartsfinalerna på dom senaste åren)  så kan dom komma hur långt som helst! Det blir MoDo i finalen det är jag säker på!


Saknar anna och maria så otroligt mycket ! ! !

hur hårt vi höll i oss !

Det var länge sedan jag hade en sådan rolig helg utan att vara ute på krogen. Jag, Ante Jossan, Mackan och Freddan tog oss en skoter tur från Stugun till Färsån och åt god middag, spela spel och sjung och nån öl slank ju ner så klart. Har aldrig varit så rädd som när vi åkte skoter, men fram kom vi, oskadda som tur va. Träningsvärk har både jag och josssan så ni kan ju tänka er hur hårt vi höll i oss ! Mackan och Jossan höll på att krocka med två älgar det första dom gjorde och jag och freddan höll på att tippa ett antal gånger.  Självklart fick jag och jossan köra lite men i dag när vi skulle få köra hur mycket vi ville så var det så dåligt väder så  att vi såg inget och då var det inge kul.  Hem färden på skoter i dag hoppade jag och jossan vi tog och åkte bil i stället pga rädsla och träningsvärk.


Nu har vi kollat på hockey och tur att vårat kära MoDo gick vidare i en riktigt rysar match så nu väntar HV71 i semin.
Heja MoDo ! ! !

Bara 1,5 timmar kvar nu tills jag ska ta och palla mig i väg för att jobba. Kännde verkligen inte för det i dag. Men i morgon är jag ledig!

Och ca henne har jag aldrig sett så rund under fötterna,

Nej nu är det nog, känns som att man bara skrver tråkiga saker i denna blog gmen nu ska det bli ändring på det. Hade en liten tjej fest i lördags i min nya lägenhet och det va toppen! Alla va glada och fick nog några eller ganska många glas för mycket men rolig va ni tjejer! Själv drack jag vatten på krogen och det kan jag inte minnas när jag drack senast, eller jo men inte på krogen.... Fick mig ett gott skratt på vägen hem i bilen åt Tessan och syrran som skulle låte så kärutt! Hahha Tack för en super trevlig  kväll tjejer!


Och ca henne har jag aldrig sett så rund under fötterna, men roligt va det...


Nu längtar jag bara till vemdalen och dansforum, otroligt skönt att vara ledig i fyra dagar + att festa som aldrig förr med dom bästa! Synd att det är mer än en månad kvar...


Funderar på att gå ut en sväng på lördag med sandra och malin och kanske ca men det beror på , vi får se hur trött jag är efrter nattens jobb! Men roligt skulle det vara!

man på ruta ett igen

Ännu ett pass snart avslutat, och då är det dax att gå till farbror dr för att försöka ordna upp saker och ting. Hoppas verkligen att hon har någon lösning, så att jag inte behöver vara tillbaka på ruta ett igen. Känns otroligt tungt när allt går framår och bara över några veckor så är man på ruta ett igen.. Hemsk men sant.


Nu kallar jobbet!

Nu är det snart så ska det låta sen är det bara att fara !

Bara några enstaka timmar nu tills jobbet kallar, börjar kl 22,00 och jobbar till 08,00 i morgon. Sen är det sängen som väntar och sen ett jubileum på studio lila. Ska bli skoj om jag orkar, känns som att man skulle behöva sova en kväll och bara ligga framför tv:n, men det får bli på måndag då jag även får ha lite sällskap. Dagen har bestått av att fördriva tiden på stan och gjort av med pengar som man inte skulle ha gjort men så kan det gå ibland. Är hos syster nu och vi har pysslat och fixat, håller på med mitt scrapbooking album som består av sommarens alla äbentyr och mina vänner.


Nu är det snart så ska det låta sen är det bara att fara !


Åhh vill  inte, men måste till tandläkaren, har bitit av en halv tand så den måste lagas! Gruvar mig så, hatar att gå till tandis!


RSS 2.0