Fundering

Jag bara undrar..... Får man eller kan man inte gå på stråket bara för att man är gravid?

Vilken underbar dag

Vilken underbar dag men ganska tråkig också. Alva och Magnus åkte tidigt i morse till bispan och alvas farmor och farfar och jag skulle ha en lååång sovmorgon men 8,20 då kunnde jag inte ligga kvar i sängen längre. Varför är det så, att när man väl får sova så kan man inte. Sen har jag inte gjort något alls, ålockat undan lite, läst en bok, sovit middag, tagit en lååång duch för att nu göra mig i ordning för att åka till Linda och äta världens godaste pajer :)  


Saknar mina troll, men i kväll när jag kommer hem får jag gosa med det stora trollet i alla fall. Får vänta tills i morgon för att pussa på den sötaste trollungen som finns .....

vara sig själv för en stund

Jag har kommit på att jag är en lite periodare, ibland känner jag verkligen för att skriva både för att det är roligt och för att det är skönt att skriva av mig, men ibland så står det bara still och då  finns inget, verkligen inget att skriva. . . (om)

Alva hade en super bra födelsedag och hon var så glad över alla fina presenter och gratulationer hon fick. Dagen var jätte lyckad och det va fullt ös hela dagen.

I går var jag på brunis med tjejerna för att fira att sandra tagit körkort, jätte mysigt och man känner verkligen att man behöver vara sig själv för en stund och inte bara mamma madde.

Dagen har spenderas i Lugnvik för Alva tog spruta , sen har vi varit lite i lägenheten. Hoppas att det går bra denna gång med sprutan så att lill prinsessan inte påverkas allt för mycket. Visst märks det på humör mm men tidigare har hon blivit super dålig... : (

Nu ska jag hoppa ner i sängen och i morgon v'ntas en sovmorgon då Alva och Magnus åker till Bispan över dagen. Undra vad jag ska hitta på? troligen fixa och dona här hemma och kanske ta det lugn för en gång skull..Sen ska det i alla fall avslutas med LIndag goda pajer, längtar redan !


Sov gott och g`natt

mitt lilla troll


Tänk att mitt lilla troll blir ett helt år i morgon. Förstår inte att tiden gått så fort. I morgon är det din dag bara din och det ska vi fira våran älskade lilla prinsessa. Mamma och Pappa älskar dig!




  

Minnen

Jag gör som alla andra och tar detta och sätter in på bloggen. Alltid roligt att se vad folk kommer i håg av en. oavsett om dom är nära eller inte.


Om du läser detta, även om vi kanske inte träffas så ofta,
lägg in en kommentar om ett minne av dig och mig,
vad som helst, bra eller dåligt!

Lägg sedan en liknande text på din egen blogg om du har någon,
du kommer nog bli förvånad över vad folk minns samt få
dig några glada återupplivade minnen.







                                                              

Älskade Alvas första födelsedag.

Hemma tidigare än beräkant tyvärr, men som det känns nu är det lika bra då alla färjor är inställlda från Gotland pga dåligt väder... usch. Kommer nog att bli någon fler liten tripp innan sommaren är slut men just nu känns det ganska skönt att vara hemma. . Kanske skriver mer om semestern sen, den har varit helt underbrt bra.

Måste passa på att slriva att det börjar närma sig till våran lilla prinsessa fylller 1 ÅR! Så alla ni som vill är välkomna till oss på lördag den 11/ 7 mellan kl 11-15 för att fira våran Älskade Alvas första  födelsedag.
 

Nu ska jag göra iordning stek då syster med familj kommer sen, Har haft världens bästa Emma och Linus här en stund i dag. Dom e för go`.

Att man aldrig lär sig!

Nu är vi framme och har sovit första natten på Gotland och semestern är äntligen här. Den hade dock kunna börjat lite bättre, inget jag orkar gå in på just nu men det finns många saker som jag skulle vilja ha gjort annorlunda. Men nu är det om det är. Inte ebs vädret har vi tur med, det spö regnar och ser ut som att det kommer att göra det denna vecka som kommer :( så tråkigt men så är det väl alltid när man åker någonstans. Nej nu ska vi åka och kolla på ett annat boende så vi får se vad som händer. Men jag ska se om jag kan ta några bilder som jag vill visa senare,


Varför kollar man inte upp saker bättre när man ska göra något. Att man aldrig lär sig!

20/1 2010

Nu var det ett tag sedan igen jag först¨r inte vart tiden tar vägen. Är på väg på semester nu och kommer att vara borta en vecka men ska försöka att uppdatera både med bilder och text, men som vanligt så lovar jag inget för att jag kan ju tydligen inte hålla det. Vad har hänt sen sist då, lite badhus, någon middag på trädgården,grillning med vänner, slåtte övernattning, Magnus har gått på semester äntligen ;)

Nej nu ska vi fortsätta turen . . .




20/1 2010

RSS 2.0