Nu är det nära

Snart ska jag träffa mina underbara tjejer för en iten utekväll! Tyvärr så jobbar jag i morgon så det blir lugnt. Men jag har det alltid roligt med mina tjejer. Ni är det bästa som finns, vet inte vad jag skulle göra utan er!


Nu är det nära, väldigt nära tills några av tjejerna beger sig i från staden och oss. Redan i morgon så kommer en att lämna oss. Anna vi får kommer ner och hälsa på och så får du komma upp så klart. Kommer att sakna dig min kära vän.


Sandra, Maria och Malin har jag kvar några dagar till i alla fall..


Jag älskar dig!

Sitter på jobbet och drömmer mig bort här ifrån, vill vara på en plats där vi kan ta hand om varandra och inget annat kommer emellan. Alltid alltid kommer det saker emellan, som gör att tiden bara rinner i väg och den ensamma tiden som vi skulle ha tillsammans är borta. Jag längtar tills på söndag, då telefonerna ska stängas av, och vi ska bara ägna tiden åt varandra och ingen annan.  Jag hoppas verkligen att tiden som kommer framför oss blir annorlunda, då både du och jag kan prioritera om. Du vet vad jag vill, och jag hoppas verkligen att det kommer att bli en förändring inom en snar framtid, annars så vet jag inte om jag orkar mer.

Jag älskar dig!


du att få en överaskning

Jag är  världens lyckligaste & måste ha den bästa pojkvännen som finns! Tidigt i morse sa han att i kväll kommer du att få en överaskning, men tänk inte mer på det nu. Sen  när jag skulle åka upp till mamma så sa han att  överaskningen väntade där uppe & jag nyfiken som tusan fixade snabbt skjuts dit upp för att se vad det va. Och det var en cykel, en precis sån som jag hade sagt att jag ville ha och den kommer att bli perfekt för mig.
Tack älskade Magnus!

Jag älskar dig!


Nu kommer det inte finnas någon undanflykt att inte cykla till jobbet! :)

Känns som att vi kommer att ruttna

Tiden bara rullar förbi och man hinner inte med något. Är det inte konstigt. I dag ska hela gänget åka till Fanbyn och Peppens stuga men som vanligt (känns det som) så jobbar jag och kan inte medverka. Känns otroligt tråkigt eftersom att 4 st av tjejerna åker här i från och lämnar oss 4 kvar. Känns som att vi kommer att ruttna. Men som tur är så kommer ju Lelle bara att (ev) plugga på distans, då for mina mungiporna upp en liten bit i alla fall. Kommer att sakna mina tjejer något så djävulskt, men som tur finns det ju tåg som man kan hoppa på! Tror att jag och sandra, vi som stannar i staden en sådan helg, ska ut på en egen liten barrunda i kväll, men lugnt blir det eftersom att båda ska upp och jobba i morgon.

Du är det finaste jag vet!

Där ska det solas och badas (?)

Vill lägga upp massa bilder i från min semester, men jag får inte till det ! Eller det blir inge bra, bilderna bara hamnar huller om buller, får försöka en annan dag då tiden inte spelar någon roll. Slutar om ca 15 minuter och då ska jag bege mig till slåtte, till mamma&magnus inköpta sommastorp. Där ska det solas och badas (?) och bara njuta av ledigheten och en otroligt FIN dag med massor av sol.


I morgon hoppas jag på att jag ska hinna träffa mina kära vänner, känns som att det var evigheter sén. Men så är det när alla jobbar olika, vissa dagar,vissa kvällar,vissa nätter,vissa helger Gud vad jag tycker att det är tråkigt!  Men det är något som jag har väldigt svårt att acceptera. Tycker att det är så otroligt trist att inte få träffa er alla och dela med mig, och att ni får dela med er, bara sitta ner en kväll och  surra massa skit och skratta, men det dagen den kommer snart... Hoppas ja..! ! om inte annat den 25 !


jag var rädd!

Vardagen är tillbaka.. Har nog inte haft sån ångest förut för att nu är verkligen vardagen tillbaka, känns hemskt. Men har haft två helt underbara veckor! Första veckan bestog av ståk och vänner, den andra veckan blev det sverigesemester med M, synd att det har varit dåligt väder bara men det har varit skönt att komma ifån en sväng. Besöket på kålmården var det absolut roligaste och mest intressanta, och speciellt safarin när lejonen, björnarna och alla andra djur var alldeles intill en, jag var rädd!

Men nu är vardagen tillbaka och jag gör det första passet i dag,Hade aldrig tackat nej till två veckor till! 





Har kommit på en sak, att komma tillbaka till den verkliga vardagen är det tråkigaste som finns!

RSS 2.0