Cliff the sheriff

Nu är det inte länge kvar tills tåget går till Gävle och mycket ska fixas innna.Är ledig i dag mellan 9-15 och då ska det mesta ske. Kommer att bli hämtad av min kära syster och min lilla emma så att jag får träffa dom något sen ska syrran kolla på mina Cliff the sheriff (cowboy) kläder som hon ska låna till jobbfesten på tisdag!

Dagen kommer att bestå av massa fix och don, det ska packas, hämta pengar på MQ, handlas, städas hemma, duschas och massa massa mer.. vet inte hur jag ska hinna riktigt men i dag får jag hoppas att jag är snabbare än blixten för att allt ska hinnas med!


05,53 i morgon!


så det blir inte till att vara lätt klädd bredvid dom något i sommar. ..

Åhh nu har jag sett dom, och fikat med dom, och kramat dom,  våra tjejer!
Dom var sååå bruna och fina och Maria kände man nästan inte igen. . .  Men anna hon va sig lik utom att hon var sjukt brun, så det blir inte till att vara lätt klädd bredvid dom något i sommar. .. .


Hoppas att jag hinner träffa Mara min teddy när jag slutar, beror på hur sent jag kommer här ifrån men jag vill jag vill jag vill var så otroligt roligt att se dom iegn så det går inte att beskriva med ord, så mycket som ska berättas och jag vill se kort och jag vill höra allt, ja just precis ALLT! . ..




2 dagar kvar nu tills jag åker  : )

blev ju ännu mer peppad

Stressig som vanligt, fixat massa på stan, klippning jobb m.m. Men nu är i alla fall tågbiljetten till gävle betalt så nu stiger nerverna och jag längtar! Hoppas att jag får träffa alla trevliga människor som finns där nere, tyvärr finns det ju inte så många men dom som finns. . . .

Pratade nyss med Lellelii och då blev ju ännu mer peppad, synd att det är några dagar kvar men förhoppningsvis kommer tiden att gå fort. Ska troligen träffa Maria i morgon och kanske Jossan sen jobb och sen massa med mys hoppas ja. kommer bli lite med det denna vecka och nästa vecka oxå för den delen men så är det ibland. . .



Kär och Galen!

Välkommen hem mina kära vänner, ni är efterlängtade!

07.02 i morse vaknade jag och det första jag gjorde var att ta upp telefonluren och ringa till mina vännen som just hade kommit till sverige! Inget svar jag pratade in på svararen och eftre x antal timmar så står det älsklings Maria på min telefon - Hon ringer. . .  Blev så glad så jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, och nu vet jag att dom snart är hemma i östersund och att snart kommer jag att få träffa dom. Fast inte idag eftersom att jag jobbar med förhoppningsvis i morgon en liten sväng!


Välkommen hem mina kära vänner, ni är efterlängtade!

Längtar, längtaroch längtar...

Nästa fredag 05,43 (tror jag att det va) åker jag till Gävle och till Lennart och det kommer att bli gjymt!
Det ska putsas,städas,skruvas, packas och drickas.! ! !
Hoppas att jag hinner träffa någon ifrån gamla klassen, men det hoppas jag och förmodar jag det är ju tömmning på kåren och det kan ju inte missas!

Lennart kom i håg att säga vad jag ska ta med mig för verktyg, du vet mekar melker har ju det mesta!



Längtar, längtar  och längtar...

Grattis Syster Lala på 26 års dagen

Grattis Syster Lala på 26 års dagen. Hoppas att du kommer att få en underbar dag trots att jag inte kommer och uppvaktar dig, men du vet ju anledningen ... JOBB! Men när jag kommer hem ifrån gävle då ska du få presenter det kan jag lova!

Ja sitter på jobbet nu som vanligt eller i alla fall varje gång jag skriver här, men det finns ju en ganska enkel förklaring ,och det är ju så att jag har varit för lat för att fixa internet hemma! Men det kommer en vacker dag då jag orkar ta tag i detta....

Åker till bispan i em efter jobbet och bara ta det lugnt.



Varför är tiden här igen, den tiden som är tung, och den tid då jag itne orkar något, vill bara ligga i sängen och sova mig igenom denna tid, men hur länge kommer detta att vara? En sak som jag funderar på varje dag. Jag är less nu, vill må som jag gjorde förut då det aldrig kom sånna här tider.

Jag är lycklig!

Gud vad jag skriver tråkiga saker i min blogg har jag upptäckt, nu är det skärpning. Men saken är ju så att jag alltdi får lust att skriva lite när det är något tråkigt och varför dte vet jag inte, men det ska bli bättre det lovar jag!


Men en sak kan jag säga och det är att jag är KÄR och det hör inte till vanligheterna, men allt känns underbart men man väntar ju bara på att det ska komma ett bakslag för så är det ju alltid, men det är det sista jag vill!




Jag är lycklig!

nu får det vara nog

Dagarna bara rinner i väg och jag tycker att man inte hinner något! Paniken rinner igenom kroppen för att det finns tusen saker som måste göras men det kommer alltid något emellan och just nu är det jobbet. Känns som att jag inte gör annat än att jobba och så är det faktiskt . Men nästa månad ska bli bättre har jag lovat mig själv,jag orkar verkligen inte hade sagt innan denna månad börja att jag inte skulle gå över 160 timmar men nu är jag uppe i bra nog mycket mer, nu får det vara nog! känns som att jag måste ha ett liv utan för jobbet också jag lever inte för att jobba utan lever för att jag jobbar! Eller hur ordspråket lyder.

och det värsta utav allt är att jag blir så grinig och tänder verkligen på alla cylindrar på engång och tyvärr så är det ju magnus som får ta smällen, men nu har jag lovat att jag ska bättra mig!

På lördag är det fest för att jag är ledig på söndag!

Nu har dom ringt igen

Nu har dom ringt igen och det va inte i tidningen Tara utan i Aftonbladet. Jag vet inte hur jag ska göra ! ? Jag är ju så dålig på att skriva plus att under den perioden som man skulle skriva om har inte jag gjort någe roligt alls jobbat och varit i fjällen! Men min kära vän lennart har lovat att hjälpa mig att skriva men jag vet fortfarande inte, kanske like bra  att jag ger dom numret till Lennart i stället hoon kan ju det här hon!

Nu ringer dom igen och jag törs inte svara för jag vet inte hur jag ska göra...


Du är vad du dricker, och inte vad du äter . . .

Jag ska vara med i tidningen Tara,

Den här dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Hade tankarna på att jag skulle sova mest hela dagen sen träffa ca och sen åka och jobba men riktigt så har inte dagen sett ut. Hella kom vid 9 och vi satt och surrade och kom fram till att vi skulle på stan och fika och syrran och smilla ville oxå följa med ! Riktigt mysigt! Gick och handlade mat och sen kom mamma och hämta mig och vi åkte upp till dom och när jag sitter i bilen ringer det ett samtal, inte det samtal som jag tordde . . . Jag ska vara med i tidningen Tara, och varför jag svarade ja det vet jag inte känner nu att jag börjar ångra mig, men det kan ju vara en roligt grej bara! Ska föra en dagbok i 3 månader över mitt liv och alla olika äventyr vi brukar vara ute på ! HJÄLP! ! !

vet inte om jag vill..


Och den 1 juni åker jag ner till gävle ! Längtar!

så nu ska allt förberedas

Veckan går snabbt som bara den, men det är skönt. Tog ledigt i morgon lördag för att gå på stan en dag i Sundsvall känns som att det behövs och jag hoppas verkligen att jag hittar några kläder för det finns det inte mycket av i denna stad.

Pappa har kommit hem i från umeå och det blev ingen operation han måste vänta i 2-3 veckor för att det var förträgningar i hjärtat och han måste göra en större operation än vad som va tänkt så nu ska allt förberedas. Så vi får hoppas att tiden kommer att gå fort och att det inte blir några komplikationer under väntetiden.


Nej nu ska jag åke till bispan och ha det mysigt och i morgon väntar s-vall och nförhoppningsvis massa shoppande. Kanske en utgång på kvällen !?


Jag vet ingenting just nu!

Varför ska det alltid vara någonting som man ska fundera över, kan det aldrig få gå som man vill, allt bara flyter på. Fick ett mindre trevligt samtal i morse då jag fick veta att min riktiga far ligger på sjukhuset och fått en minre hjärtinfarkt eller kärlkramp. Kontakten har varit väldigt dålig på slutet men nu när det kommer ett sådant besked så smyger mitt dåliga samvete fram. Jag vet att jag inte ska ha det men jag tror att det flesta får det utan att dom vill. Vet i nte alls hur jag ska göra nu om jag ska åka dit med mina syskon  eller om jag ska strunta i det, men magen och hjärtat säger att jag ska dit, tänk om det kommer flera eftersom att den första signalen nu har kommit...Jag vet att det inte behöver vara farligt och att det beror på hur man lever och hur man har det runt om kring sig, vi får hoppas att han får sig en tankeställare nu och börjar leva annorlunda, lite mer normalt.


Jag vet ingenting just nu!



RSS 2.0