Jag älskar detta dagis!

Nu var det ett  tag sedan igen och jag känner att detta inte går men tiden rinner bara u väg och under förra veckan va vi kappt hemma speciellt inte under kvällarna. sen lovade jag bilder och det har jag inte heller fått till men kanske kan ta det som ett projekt i kväll !? :) får hoppas.

Annars flyter allt på, älskade alva har inskolat sig på sitt nya dagis och hon älskar det lik sin mor. Roligt att det ser likadant ut nu som när jag gick och några av fröknarna är kvar. Jag älskar detta dagis!
Nu har jag och algot några timma sj under dagen, tror det är nyttigt för oss alla. Längtar tills kyrkis öppnar så vi kan vara dör och leka med och utan systeryster.

Ska kolla lite höst/vinter kläder nu vad som behöver inhandlas känns som att det är dax nu det e ju super kallt... usch kontigt att det alltid blir så när skolorna börjar och i dag blev det verkligen på dagen.

Ska leta lite goda recept oxå på marinerad fläskfile som man kan äta kall är det någon som har något förslag?

Nästa gång kommer bilder .... jag lovar ..... Nästan!

Helt fantastikst.

Nu har ännu några dagar rullat förbi och några av dom har spenderas i bispan,sundsvall för roxette och ett dygn i åkroken med vänner och barn. Helt fantastikst.

Helgen med Nicko och Kattis och roxette var magiskt, vi hade otroligt trevligt och roligt och roxette va grym. Jag hade super roligt och vi sjung och sjung och sjung. Detta måste göras om!
Hade tänkt lägga ut helgen i bilder men eftersom jag e så snabb så kommer dom så småningom.

Åkroken va super mysig ett jätte fint hus, synd att jag inte hade det bästa humöret bara. Mina älsakde barn ville verkligen inte sova så totalt blev det 57 min för mig, men eftersom att jag har dom bästa runt mig   fick jag hjälp att köra dom 5 första milen av 11 så jag kunde sova. Tack Malla. och Kattis och Helena för ett mysigt dygn.

Nu ska jag ta och krypa ner i kojjan och sova sova sova i morgon är det vardag igen och så ska jag vara pigg :)

Jag har fått en ny telefon oxå av bästa Magnus..



ett och annat glas rose

Det är inte vattkoppor eller det kan inte vara det eftersom att det inte blivit mer sen har dom lagt sig. Skönt men samtidigt är det ju lika bra att få dom någon gång.

snart är helgen här och den ska spenderas med vänner,ikea, roxette, god mat och ett och annat glas rose kan jag tänka mig. Längtar! Men efter denna helg kan jag inte synda mer  utan då måste jag ta tag med hårdhanskarna igen och inte fuska. Varför är det så lätt att fuska under sommaren? Är det för att man är så social på sommaren? det är grillning, vin drickning mm .. Vill ha höst nu så att det blir någon skärpning..

veckan har börjat bra i alla fall med löpning i måndags och pump i går, vet inte om det blir löpning i dag eller om det blir en vilo dag kanske. vi får se. Jag förstår inte att jag är såå trött hela tiden, jag har aldrig varit med om något liknande. så jobbigt. I går va ju så yr så jag knappt kunde gå rakt. Hemskt men jag hoppas att det blir bättre..

nej nu skriker algot så nu är det dax att ta upp honom och leka lite innan det ska lagas mat..

träningens tecken

Undrar omdet är koppor som har anlänt till familjen . Vet inte än men det kan vara det lika gärna som det kan vara knott eller myggbett. Det är rodnader som sitter i pannan och dom är inte upphöjda. Men det är något som visar sig.

Dagen har hittils spenderas hemma eftersom jág inte vet vad det är, men kommer nog ta en tripp till staden efter lunch för att se om det finns några byxor till Alva, då hon mest äger leggings.

Sen har jag tur kanske det finns något som jag kan handla och ha tills i helgen. Men alltid när man vill handla något så brukar inte det finnas något, men jag hoppas!


Denna vecka kommer att gå i träningens tecken då det ska tränas tränas tränas då jag får ångest när det inte blir något alls -som förra veckan!

Nej nu fix med lunch sen hoppas jag att mina underbara troll vill vakna och äta.


stadens gator är helt tomma och tysta

Nu har den underbara stråket och yran veckan passerat och stadens gator är helt tomma och tysta. Älskar när denna vecka kommer. Alla är på strålande humör och man träffar många som man inte träffat på länge. Jag älskart! Har stråkat lite med mina tjejer min syster och min älskade sambo och vi har haft det underbart, tänkte visa veckan i bilden men inser att det endast tagits ca 5 kort.. varför jag som har lovat mig själv att bli bättre på kameran med ikke. Får se om det blir bättre till helgen då vi ska på roxette :)

Barnen har varit underbara alva fick åka karuseller i går och vilken lycka :D hon va såå glad.

Dagen har varit i doningens tecken då vi städat förrådet, barnens garderober och massa så nu ska vi ut till mamma och magnus och avnjuta en god middag. Sen kanske det blir en tur i joggingspåret men jag får se har varit på  latsidan denna vecka, så jag kanske kör igen i morgon.

Nu - väcka barnen.!

RSS 2.0