jag älskar det!

Jag har inte slutat men har varit borta i helgen och ingen tillgång till internet så därför ingen uppdatering. Vi har spenderat våran helg med familjen von krusenstierna, i Åkroken. Har haft det underbart synd bara att temperaturen inte varit den bästa. Men det har varit otroligt mysigt. Vi har ätit gott, spelat spel och bara myst. Barnen har lekt såå bra så det har varit underbart trots att det  va länge sedan dom sågs. Helgen avslutades med Hockey då vi hejade på världens bästa Ante!

veckan har varit omtumlande med magsjuka och besök på lassa men det känns som att det är på väg åt rätt håll snart. Hoppas ja..
Men då kommer ju denna hemska parasit.. Jag vill inte att den ska besöka våran familj. Jag vill verkligen inte... 
Sen tycker jag att det är lite omständigt att hela tiden koka vattnet men det är väl en vanesak men jag glömmer bort dethela tiden, men som sagt man kommer väl att vänja sig  med tanke på att det kommer att hålla på så här tills efter nyår...

Jag får inte till emd mobilblogg så jag tror bestämt att jag ska åka till anna så hon kan hjälpa mig..


nu jobb... Har jobbat extra i veckan och jag älskar det! Trivs så himla bra...

Musiken är mitt liv


skriva av sig.

Igår hände något eller det blev något eller jag fick veta något om det ska vara exakt som gjorde mig så illa, jag blev så ledsen och det gjorde ont i hjärtat och tårarna bara rann. Tyvärr kommer jag inte kunna nämna det här vad som hänt. Men jag blev så arg och ledsen. Jag förstår inte hur vissa människor är att man kan vilja varandra så illa, att man kan göra så mot någon. Det är något som jag aldrig kommer att förstå eller acceptera! Känner bara att jag måste skriva av mig lite ang detta även fast det blir svårt när jag inte kan skriva ut något men ibland behöver man bara få skriva av sig.

I kväll ska jag få besök av mina fina tjejer det ska bli så mysigt jag längtar och det va ett tag sedan som vi sågs. så vi sak fika och surra massor !!! Har bakt i dag och igår för att få till något fika så det blir nougatrutor och choklakärleksmums med kokossmörkräm  julmust kaffe och te. Det ska bli en mysig torsdag!

I morgon blir det Åkroken med bästa fam von krusenstierna.


Musiken är mitt liv!

musiken är mitt liv!

Nu har det dröjt länge igen och det e pga bloggtorka, det händer inte så mycket just  nu tyvärr..Men nu har jag inte bara lovat mig sj utan oxå lelle att jag ska uppdatera. Men tänk om jag kunde mobil blogga så jag kunde få in lite bilder då skulle det vara mycket lättare. Men eftersom jag är så teknisk och bra så kan jag ju inte detta. Jag förstår inte riktigt varför jag ahr köpt em iphone jag kan inte med den och jag fattar inget sen är jag lite för stolt för att fråga man känner sig inte jätte smart när man inte kan. Men nu lite oskyldigt så frågar jag någotn, hur gör jag!?

Annars rullar allt på som vanligt i vanlig ordning. det är mycket nu innan jul, men jag gillar det.. '

Forum har passerat och det va helt underbart att få vara med, jag hade så roligt och skrattade så mycket så jag vill bara tillbaka..mera sånt! Även fast jag älskar att vara hemma med min familj så behöver man ibland ensam tid och tid med vuxna och inte bara prata barn jämt...

Jobbar gör jag oxå och det älskar jag, det är verkligen det bästa beslutet jag har gjort och jag är glad att jag fick ett jobb! Har tyvärr legat sjuk en vecka pga inflamerade stämmband vilket har resulterat i pratförbud och det kan man ju inte ha på mitt jobb då jag bara sitter i telefonen. Men nu är jag tillbaka på banan igen och jag kan prata!


Lovar att uppdatera snart... och det kommer bli mer om jag får till allt med mobilblogg mm... : )


musiken är mitt liv!

RSS 2.0