Men ett gott skratt fick jag mig på morgonkvisten

Gårdagen avslutades med en utgång och det va grymt roligt. Kul att träffa människor som man inte ser så ofta, synd bara att duno inte var med! Men du ska veta att jag tänker på dig, speciellt i dag och jag hoppas att det kommer att lösa sig till det bästa, jag vet att du kan om du vill! Gör det som känns bra och är rätt för just dig, det är det som är huvudsaken..

När jag var påväg till jobbet i dag som i vanlig ordning så stog jag vid busshållsplatsen och väntade på bussen, då hände en väldigt rolig och konstig grej. Jag pratade med duno i telefonen och en kärring står vid hållplatsen och säger att jga inte får prata där, nehe säger jag, hon fortsätter med att gå här i från jag vill inte lyssna på sitt samtal, nej säger jag men då är det bara att stänga igen dina öron. Men jag har inga plastöron säger damen somjag kan tippa va kanske 70 år eller nåt. Jag fortsätter att prata i telefonen och hon står och gapar brevid, hora, du ser ut som en hora, gå här ifrån, dra, jag ska spraka skallen av dig mm tillslut kokar jag så mycket att jag frågar hur hon mår? men det skulle jag inte ha gjort då blev hon ännu galnare och bara skrek, duno var fortfarande i luren och jag kunde inte annat än att skratta. Bussen kom och vi skulle med samma buss, men som tur va satt vi inte i närheten av varandra, men när hon skulle kliva av en hållplats innan mig så sa hon jag hatar dig innan hon klev av. Tomas satt alldeles brevid och sa gå och lägg dig till kärringen, då tyckte hon att han skulle in på psyket! Hur kan man släppa ut sånna kärringar som henne! Det va den värsta kärringen jag mött i hela mitt liv! Hon kan inte mått bra alls. Men ett gott skratt fick jag mig på morgonkvisten då huvudet är alldeles för tungt!

vart min kära duno har tagit vägen?

Jag sitter och funderar men kommer inte på något ställe där jag kan finna dig , det som jag undrar över är vart min kära duno har tagit vägen? jag har letat och letat men inget har jag funnit. Men jag hoppas verkligen att en vacker dag så hittar jag dig!   Ringt ett antal gånger men utan resultat, jag vill bara höra hur det är? vad du gör? och höra när vi ska ha våran kväll den kvällen som man bara kan vara två på...?
I dag är verkligen en riktig duno dag, då jag tänker tillbaka på allt roligt som vi har gjort, alla äventyr som vi varit på och allt som har sagts och gjorts. . .


Men en sak vet jag .... den 10 då kommer jag att träffa dig och då smäller det !


Jag älskar dig min kära duno!

vart min kära duno har tagit vägen?

Jag sitter och funderar men kommer inte på något ställe där jag kan finna dig , det som jag undrar över är vart min kära duno har tagit vägen? jag har letat och letat men inget har jag funnit. Men jag hoppas verkligen att en vacker dag så hittar jag dig!   Ringt ett antal gånger men utan resultat, jag vill bara höra hur det är? vad du gör? och höra när vi ska ha våran kväll den kvällen som man bara kan vara två på...?
I dag är verkligen en riktig duno dag, då jag tänker tillbaka på allt roligt som vi har gjort, alla äventyr som vi varit på och allt som har sagts och gjorts. . .


Men en sak vet jag .... den 10 då kommer jag att träffa dig och då smäller det !


Jag älskar dig min kära duno!

men den helgen det kommer snart den med...

Ännu ett dag på mitt kära jobb. Ska snart kolla på melodifestivalen med dom kära boendena sen ska jag få hämtning av min kära mor som ska skjutsa mig till carina för lite festligheter, men det blir lugn eftersom att man ska jobba i morogn igen. Känns som att jag vill vara ledig en helg nu och bara va, inte bestämma något utan ta allt som det kommer, men den helgen det kommer snart den med...

Magnus instalerade min nya tvättmaskin i går och det blev så bra och det fungerar utmärkt så nu ska tvättas som aldrig förr.




Tänker på dig och hoppas att allt kommer att gå vägen. Jag hade det ju på känn, tror att man har blivit synsk :) synd att det inte blir någon gatu bara med det är det värt till varje pris!

Men det är väl det verkliga livet som kommit i kapp mig

Visst är det konstigt ibland.. Nu har jag flyttat hem och allt känns bra. Men det är konstigt att jag träffade mina vänner mer när jag bodde i Gävle än vad jag gör nu när jag bor på samma plats ( vissa i alla fall.)  Men det är väl det verkliga livet som kommit i kapp mig. Det är ju så att alla jobbar och det är sällan som man är ledig samtidigt som synd är, men jag hoppas att den dagen kommer snart då jag känner att jag skulle behöva träffa tjejerna och bara surra och ha det trevligt. Men jag är otroligt glad att jag har dom bästa vännerna som finns !




Maria & Anna- saknar er otroligt mycket det känns verkligen att ni inte är i stan längre!




Ca- tack!

startavgifter på allt som dimper ner i brevlådan varje dag

Nu har man avslutat ett pass till och nu är jag ledig tills i morgon då det är dax igen att ta sitt pick och pack och dra till jobbet! Men det känns bra, jag tjänar ju pengar! Det är mycket som jag vill handla nu till min nya lägenhet så pengar behövs ju alltid men som synd är så blir det fler räkningar än vad jag trodde denna månad men så är det väl alltid, men alla startavgifter på allt som dimper ner i brevlådan varje dag men nu hoppas jag att det dröjer några dagar. Har köpt en ny tvättmaskin i dag för att den som jag hade innan gick sönder, men nu står det en ny och fin tvättmaskin hemma hos mig.

Är hos mamma nu och fick frukost tur att jag har världens bästa mamma som alltid ställer upp. sen ska jag i väg en sväng och kolla om jag hittar några fina saker till lägenheten som jag kan köpa på tisdag när lönen kommer. Ska oxå besöka den nya butiken SVEA som min kära vän Jerkan och hennes Mattias har öppnat.

Nu ska jag rita lite med min Emma!

nu är sängen det enda alternativet som finns!

åhhh vilken lättnad att allt ordnade sig, allt gick som en dans och detta är glömt nu. Sitter nu på jobbet igen men ska snart gå hem efter att jag vakat hela natten låååång. Är så trött så nu är sängen det enda alternativet som finns!

Kvällen kommer att spenderas med en film och mysigt sällskap, alltid lika härligt! Ska förbi ca en sväng oxå hade jag tänkt men det kan ju inte vara några problem eftersom att det är i grannhuset, måste pratas vid lite : )


Tycker inte om att jag bara kan blogga på jobbet nu förtiden för att jag har inte tagit mig i kragen att fixa bredband än men nu känner jag att jag måste det så att man kan skriva när det ploppar upp något och inte bara när man är på jobbet och måste! Fast i och för sig så spenderas min mesta tid här på jobbet och lite på Rådhusgatan. . .

Ännu en dag bestående av massa jobb

Ännu en dag bestående av massa jobb, men nu är det inte så många timmar kvar! Gårdagen bestog av jobb och massa ångest. Ska hem sen efter att jag slutata och duscha och fixa lite sen ska jag till P... och reda ut lite saker. Va tydligen inte så glad på fyllan i Fredags så nu måste det ordnas upp, och jag hoppas verkligen att det gör det.

I morgon börjar den nya melker, hon ska iväg och träna. Har inte satt min fot på ett tröningställe på flera år men nu e det dax att göra något. hoppas bara att man överlever och inte får någon hjärtattack, känns som att kroppen kommer att få en chock!

Nej nu måste jag tillbaka till srbetet och slita dom sista timmarna

men bort ska det och det är inom en snar framtid.

Har suttit och funderat och Ibland önskar jag att man kunde bestämma över sina känslor. Just nu skulle jag behöva det för att inte ha den ständiga klumpen i magen. Jag funderar och försöker att inte tänka på dig men du kommer ständigt upp i mitt huvud i fel lägen. Jag har det ju bra nu, utan dig vid min sida. Fattar inte varför det är så här jag som vill  börja på "nytt" nu kan det vara därför att jag tänker för mycket. Men gud vad negativ jag känner mig men klumpen som ständigt är i min mage vill jag få bort men hur vet jag inte än, men bort ska det och det är inom en snar framtid.


I går när jag satt i min lägnehet tänkte jag mycket på Werner och Maria, jag saknar dom och nu känner man att dom är borta, det tog några dagar eftersom att jag var nere  i Gävle men nu när jag är hemma så är det ett stort tom rum. Men dom kommer ju snart hem och jag hoppsa att ni har det underbart i värmen. Om man läsaer om er så vekar ni ju ha det kanon bra..  Saknar er tjejer!



Lycka till med såsen Lelle och hoppas att det bli kanon gooooooood! och du glöm inte att drcika en öl eller ett glas vin för mig ikväll

saknaden stor

Nu är jag hemma i Östersund igen och allt har kommit på plats i lägenheten, eller inte allt men det mesta. ska bara inhandla lite nya saker men det får vänta tills lönen kommer som tyvärr är för många dagar bort.
Jobbar denna helg oxå börjar bli lite less på det då jag skulle vilja gå ut och träffa mina vänner och umgås men om några helger då smäller det!


Tänker mycket på min klass nere i Bollnäs/ Gävle och hoppas att allt är bra med dom. Fast detta var det bästa beslutet som jag fattat så är saknaden stor efter er! Men ni har ju sagt att ni ska komma upp, och hoppas att det inte dröjer allt förlänge tills jag får se er igen...



Jag klarade min sista tenta :)


Jag är sämst..

Jag är sämst.. skäms nästan måste jag säga... satt just och sa att jag skulle inte ut inga pengar inga kläder  ingen tid mm men drick hade jag hemma insåg ja... sen var det bara ett samtal till gina så var det fixat så nu blir det utgång med lelle, ca med flera... känns roligt för att det blir ju sista gången som gävlebo jag går ut här nere..


nu ska jag hälla upp en grogg ja... SSSKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLLLLLLLLLL!

åka 40 mil bakis i morgon känns inte som någon höjdare.

Nu är jag och Ca äntligen här i Gävle efter en helvetes resa som slutade med att tåget var 2 timmar försenat, hann precis men sista bussen hem till Linnea. Men en sak som är säker är att pengarna ska tillbaka till oss! Satt med hela japan och massa idioter till skidåkare.

Håller nu på att packa för fullt och tar ner alla saker från väggarna, känns som att man inte kommer någonstans men i morgon kommer bilen så då är det bara att vara klar och dra hem över.

Va lite sugen på att gå ut i kväll för sista gången men det känns som att det inte finns tid till det sen har jag inga kläder med mig och åka 40 mil bakis i morgon känns inte som någon höjdare.


Nu är våra tjejer Werner och Beckan I Thailand och har det skönt, är avis men är glad för deras skull att dom äntligen kom i väg på den efterlängtande resan! Hoppas att ni har det underbart Tjejer!

Nu ska det bakas Pizza

för att jag har en annan pappa som bryr sig som finns där. Magnus!

Ja vad ska man säga. Fick ett samtal i går ett samtal som inte var ett av dom roligaste samtalen jag har fått. Min sk Far. Fattar inte hur han tänker, eller hur han beteer sig. Men en sak är säker att han är väldigt konstig. Jag i fråga satte honom varför han inte erbjudit sig att hjälpa mig nu när jag ska ta mina möbler i från gävle hem till östersund när han åker den vägen varje vecka!? Men enligt han så ska man inte erbjuda sig utan det är jag som måste fråga. Men min mamma och magnus erbjöd ju sig, men han fattar ingenting. Detta fortsatte i ett hett samtal men det slutatde med att jag inte var hans dotter längre, jag var inte som alla andra, jag var den otrevligaste människan som fanns, jag planerade aldrig osv. Men för mig känns det som att det inte gör så mycket jag tycker inte om honom (och det sa jag rakt ut) för att jag har en annan pappa som bryr sig som finns där. Magnus!


Nu ska det fixas lite innan tåget går till Gävle för lite packning och fix!

RSS 2.0