Tack älskling!

Kanske dax att uppdatera lite medans älsklingen sover en stund. vet inte riktigt vad jag ska skriva. . Dagarna rullar på i vanlig ordning med massa lek och bus, kyrkis, främmande mm. I dag blir det en sväng Till Anna och Nike för att leka för att sedan bege sig till Bispan och älgjakten. Tänkte sätta mig på tvären och inte åka alls men jag känner att min trötthet och mitt tålamod e dåligt just nu så det kan behövas lite avlastning av pappsen. Hoppas även på att kunna följa med ut i skogen en dag alltid mysigt och intressant. Beror ju lite på hur farmor orkar och vill. Annars så får vi vara där ute och leka och busa. . .

Flytten har gått bra trots bryten fot av magnus och massa tjorv, vi är i alla fall inne men tyvärr är inte allt klart men det kommer väl så småningom. Känns riktigt bra att vara Lugnviksbo igen som jag har väntat på detta. Det är något speciellt med lugnvik, jag trivs och mår bra här. Tur att jag äntligen fick Magnus och flytta hit och jag tror att han oxå trivs bra. .
Tack älskling!


Nej nu packning och doning innan det blir lunch sen biltur coh ipackning i bilen. Får se hur det går med alla saker. Farmor ska åka samma bil som oss och det brukar kunna resultera i massor med packning. Men finns det hjärterum finns det skjärterum . .

RSS 2.0