men nu är jag laddad!

Det känns som att jag ska ta tag i detta igen, endast för mig själv då jag kan tycka att det är skönt att skriva av sig ibland om saker och ting som händer i ens liv. Känns även som jag har skrivit detta förut men nu är jag laddad!

Jag kommer att skriva om mina tankar min familj och hur mina dagar ser ut. Både i familjeperspektiv och som Madde. .


Just nu är jag inne i en period där jag ska ner i vikt efter mina två älskade troll,  under 6 veckors kämpande har vågen visat på -10 så ner går jag men just nu står det still. Det har varit semester och nu väntar lite ståk men jag får ta tag med hårdhanskarna sen igen efter att stråket har avslutats. Jag har tid och jag känner att jag inte kan sluta leva, men ner ska jag även om det går sakta. Tills i nov har jag ett mål som jag hoppas att jag klarar. Mycket träning och bra mat, så ska jag klara det!

Nu ska jag ha några dagar med stråk och mina vänner, det va ett antal år sedan jag va ut och stråka nu så jag längtar och jag är laddad! Första ståket dagen blir på lördag då vi är 15 tjejer som ska ha en halvdag i ås med middag och sen ner på stråket för att ha skoj tillsammans.

Har jag sagt att jag har världens bästa Magnus som är den bästa pappan till mina barn, sambo och bästa vän!
Är så otroligt tacksam att jag har han, att han alltid finns vid min sida och stöttar mig i alla olika situationer.

Nu får det vara bra för i dag känns som att det blev mycket dravel, men som sagt skönt att få skriva av sig i bland...


RSS 2.0