Kärlek!

TIden bara rinner i väg och jag hinner inte med det jag vill och ska. Vet inte hur man ska göra för att hinna allt man vill på dygnets alla (få) timmar.

Stockholm har besökts med tjejerna och det var en väldigt rolig tripp, med mycket shopping och god mat. Och bra sällskap!

Sen den 21/12 kom världens finaste lilla Hugo ut till den stora världen och jag blev så rörd när messet kom så att tårarna rann.
Grattis så mycket Jossan och Mackan!

 Sen blev det jul och den firades med världens underbarast Familj. Är så otroligt glad att jag har er i min närhet, finns inga som ni!
Ni är bäst Älskar er! 

Och juldagen är som vanligt en stor festdag och kommer alltid att vara. Va i valet och kvalet om jag skulle ut men till slut så bestämmde jag mig för att gå ner till mina vänner som satt hemma hos Helene. Mycket trevligt. Sen blev det såklart olearys med det goda sällskapet. Roligt , men alldeles för mycket folk för min smak, speciellt då man är nykter.
Men en helt klart Godkänd kväll!

Kärlek!

Nu åker täckbyxorna

Tiden bara springer i väg och man hinner ingenting.Men snart är det jul, om jag längtar. Det har hänt ganska mycket sen sist jag skrev men jag orkar inte skriva alla men några saker kanske jag kan dela med mig.

* Barnmorskan besökte jag i går och allt såg bara bra ut, det växer och växer.

* köket är snart på plats, och jag längtar tills man kan laga mat hemma igen.

* Alla julklappar har inhandlas (hoppas ja) känns som att jag kan ha glömt något men det hoppas jag inte.

lite av det som har hänt på sista tiden, skulle kunna sitta och skriva en lista på flera sidor men känner verkligen inte att jag orkar sen tror jag att ingen annan skulle orka läsa heller.

Nu åker täckbyxorna på sen blir det lucia tåg på Emma och Linus dagis, sen åker vi tjejer till Stockholm och ska häls på världens bästa Maria och Fredrik!

The Pinks.

En dag på jobbet som var bland dom bästa eller roligaste om man säger så. Var hemma hos en brukare och vi fixade och dona när vi tillslut kom på att vi skulle spela lite musik, då tog hon och dammade av sina gamla LP-skivor och det var inte vilken skiva som helst som spelades på gramofonen  - The Pinks. Fick  så otroliga minnen så jag rös i hela kroppen, tänkte på min barndom, då dom spelades på kasettbandspelaren varje dag, sen tänker jag på Vemdalen då dom spelas på morgonen dagen efter då man ska komma i gång igen. Dom skivorna som jag och lelle alltid vill ska hänga med. Men sen kom dom hemska tankarna, att det kanske inte kommer bli fler sånna resor med alla till vemdalen,jag vill och jag tänker och jag hoppas att alla andra också vill. Känns som att det var evigeheter sedan jag umgicks med någon och jag får panik, jag jobbar kvällar, nån jobbar dagar, nån båda delarna och det stämmer aldrig in, det är det som gör mig galen! Jag vill vara med mina tjejer (dom som är hemma) men tyvärr så verkar det aldrig stämma med tider. Hoppas att det kommer att bli bättre till Jul och efter jul annars så kommer jag att krivera!

Kan någon hjälpa mig!? jag vet inte hur jag ska göra på Juldagen.jag vill gå, samtidigt som aTt jag vet att jag kommer tycka det är alldeles för mycket folk. Men alla tjejerna är ju hemma och ska gå, och det vill jagverkligen vara med på. Bara ha så roligt som vi kan . Har inte så lång tid att spela på om jag ska hinna köpa biljett till samma insläpp som dom .... Paniken närmar sig.Snälla HjÄLP!



Saknar!

RSS 2.0