Finns ingen bättre tid än denna..

Andra dagen på veckan och första började med ett hejdundrande kalas! Riktigt roligt. Fixade och donade hemma hos Lelle och Tomas sen tog vi våra två friska och gick ner på stråket! Hrlt underbart när hela badhusparken är full av massa folk och alla är glada och härliga! Finns ingen bättre tid än denna..

Jag vet inte hur jag ska kunna glömma och inte vara rädd för att det kommer att hända igen. Kan någon ge mig något bra tips !?

Det är där jag är nu!

Har funderat i flera dagar!  Finns något ord som  är emellan tycker mycket om och Älskar.
Det är där jag är nu!
Jag förstår inte att jag kan ha haft sån tur att träffa en karl som M, tror fortfarande att jag drömmer men i så fall måste jag snart vakna upp! Är så otroligt lycklig med denna karl så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Synd att jag har lite svårt att visa det vid vissa tillfällen.
Lovar att jag ska bli bättre!
Tack för att du är du. Att du alltid ställer upp, lyssnar & förstår mig.


I dag börjar helvetesveckan

Har redan haft semester i två dagar och inte hunnit med något vettigt, men det kanske är det som är meningen när man har semester - att man ska ta det lugnt...!

I dag börjar helvetesveckan om man får uttrycka sig så...Stråket! Det är den bästa veckan som finns på sommaren, men väldigt jobbig, då man ska vara i farten hela tiden, ingen som tvingar en, men man lever ju bara en gång, och den gången är nu! Tyvärr så är inte vädret det bästa men det hindrar inte oss från att sitta i ett tält och ha det bra med dom bästa!

Nu är dom hemma Thula och cissi och hon är så underbar! Längtar bara tills jag ska få hålla henne, snusa på henne och bara mysa . . .

Blev rörd när messet kom

I går runt kl 21,00 kom messet som jag väntat på. Nu är hon här! Grattis cissi och Jörgen till lill tösen, (trodde faktiskt att det skulle vara en pöjk). Hon var så söt så, lik jugga till tusen. Blev rörd när messet kom och ju mer jag kollade på det så rann det tårar ner för mina kinder. Nu längtar jag bara tills jag ska få se den lilla underbara!


Jaha nu är det bara några enstaka timmar kvar och jag längtar så mycket, och tiden har nog aldrig gått så segt kan jag lova! Nu ska jag städa och fixa innan alla kliver upp..



Grattis igen!

Var lite rädd måste jag erkänna

Nu
har jag äntligen varit där och gud vilken uppöevelse. Jag trodde inte att dom var så stora och mäktiga. Ludna horn !? Var lite rädd måste jag erkänna eller väldigt rädd om jag ska säga sanningen. Älgarna bara gick rakt på allt så det var bäst att man passade. Fick chansen att smaka älgmjälk men det tordes jag inte, något som jag ångara nu, men detta kommer jag säkert att besöka flera gånger. Små bäbisar fanns det oxå en var bara 25 dagar och det skulle jag vilja ha, och det sjuka är att man får adoptera den om man vill. Gissa om jag är sugen !?







    






     

Ser fram emot det jätte mycket

Nu är det nära, väldigt nära ledigheten! Men i dag kommer att vara en otroligt rolig dag på jobbet,  vi ska på moose garden. Ser fram emot det jätte mycket för dit har jag alltid velat åka och nu är det dax! Kommer med uppdateringar efter mitt besök.



Jag saknar dig mycket !


Och så kär som jag är nu har jag aldrig varit

Dagarna rullar bara i väg och nu är det inte länge kvar tills det är ledighet! Har haft en otroligt skön helg med massa mys med mina nära och kära! Kört en massa bil har jag gjort så nu är jag peppad till tusen att ta det efterlängtade körkoret! 
Hoppas på att jag får träffa sandra i dag en sväng efter jobbet som är hemkommen från en vecka i Grekland, sen blir det sängen för att åter kliva upp med ottan i morgon, till jobbet!
Förstår inte varför jag ska fundera så mycket på dåliga saker  !? Måste bli bättre på det för att det tar bara på krafterna, så nu har jag bestämt mig att nu är det nog med detta. Jag ska bara tänka på det bra som händer och sker. Jag är ju kär! Och så kär som jag är nu har jag aldrig varit !  ! !


kärlek till mina!

På fredag ska jag på Garvsyra i Bispan, har hört att den är riktigt bra! Sen ska jag mysa hela natten lååång innan jobbet kallar på lördag morgon!






kärlek till mina!

Jag saknar dig!

Besökte farbror dr i går och det var mindre roligt. Ingenting som var i min mage men jag har magkatarr ! Så nu ska jag försöka att ta det så lugnt som möjligt och vila när jag kan, lättare sagt än gjort måste jag säga. Jag jobbar ju, jag vill träffa mina vänner när jag kan, vilket blir otroligt sällan pga av alla olika tider vi jobbar!  Men jag ska se till att lyssna på dr denna gång så att jag kan bli människa igen!



Saknar mina tjejer så otroligt mycket, men vad ska man gära när alla jobbar så olika tider. Men en dag på stråket hoppas jag att jag får med er i alla fall. Va inte i går vi alla träffades och hade det så roligt som bara vi kan! Men det är väl detta som är det vuxna livet när alla jobbar och har saker att göra på sidan om!



Jag saknar dig! 

tydligen ingenting jag prioriterar just nu!

Dagarna bara rullar i väg och man hinner ingenting, inte det man vill i alla fall... Kan bero på att dom flesta dagarna spenderas på jobbet! Avslutar ett pass om 4,5 timmar och sen är jag ledig i två hela dagar ! ! ! Ska bli helt underbart. . .Frissan i morgon, och en fika med cissi  en träff  med mamma och sen Lelle, dagen är fullspäckad. Men när ska jag hinna göra någonting hemma, tydligen ingenting jag prioriterar just nu!

Snart ska jag gå på lite ledighet (19 juli) och det känns fantastiskt bra, men vart ska jag åka !? Någon som har ett förslag, vill inte bara sitta hemma när jag är ledig, men mest troligt så kommer det att sluta så !



I natt hade jag en lösning

Är det bara jag som tycker att man är otroligt smart och kreaktiv alldeles innan man ska somna !? I går kväll när jag hade krypit ner i min underbara jobb säng så flödade det massa funderingar och ideer, smarta dessutom, enligt mig själv. Jag funderade på vad jag skulle skriva till en kär vän som jag inte hört något av på väldigt länge, hur jag ska hinna med allt som jag vill dom få dagarna jag är ledig, hur jag ska göra med semestern, vara hemma  eller åka? I natt hade jag en lösning till allt detta, synd att jag inte skrev ner det. för att just nu vet jag ingenting ! ! !


något måste vara fel

jaha nu sitter jag här på mitt jobb och är inte på gatufesten något måste vara fel! Första gången på 10 år jag inte besöker S-vall och gatufesten! Men denna gång blev det inte så pga många olika saker, men jag är väldigt sugen att ta en trioo ner i morgon men vi får se hur det kommer sluta! Måste erkänna att jag är väldigt avis på er som är där, och speciellt ni som kommer att se pistvak.


Men just nu lutar det mot en utgång med lelle och det är inte fy skam det heller, Verkligen inte!


inte ett rätt skulle jag kunna sammanfatta det lite snabbt

Hahaha kollade nyss mitt sista inlägg och dess överskrift, inte ett rätt skulle jag kunna sammanfatta det lite snabbt, men nu är det ändrat!

Helgen har bestått av jobb, och en lugn och skön lördag kväll då jag inte lyfte ett finger. Har kört bil i helgen så nu kan man säga att jag är en färdig bilförare... (på god väg i alla fall)

Förstår inte vad som händer, jag är så otroligt trött så jag vill inte göra något, min önskan är att få ligga i sägen och sova, skulle lätt kunna sova dygnet runt och det är det jag vill. Jag orkar inget, somnar var som helst ibland i väldigt dåliga lägen. Men hoppas på en förbättring snart, då jag saknar att göra saker med mina vänner! Men den tiden kommer snart,men just nu så måste jag vila om jag ens ska orka ta mig upp på jobbet, det är en plåga!


Nej nu kallar jobbet igen!

RSS 2.0