ingen är lyckligare än jag

Ännu en dag med fint väder och ingen är lyckligare än jag. Så skönt att man kan vara ute och leka och få sol på sig, så i dag blir det badhuset  med mackan, jossan hugo och såklart magnus och alva. Ska försöka att ta lite bilder i dag så jag kan lägga ut sen,. Men som sagt jag ska försöka inget jag kan lova...



roliga dagar

Hade funderingar när jag började blogga igen att jag skulle försöka att uppdatera varje dag men inser nu att så händelsefullt liv och roliga dagar har jag tydligen inte. I går var vi i slåtte i fin vädret sedan firade vi magnus här hemma med tårta och stoj sedan avslutades dagen med ett hårt kettlebellspass..

Dagen har spenderas i Badhusparken  med smilla,mamma,marianne, Bengt och Nattis otrolgit mysigt sen lek på mamam och magnus går då kom även jossan,mackan och hugo dit . Så skönt när man äntligen kan vara ute hela dagarna. .

I kväll ska jag i väg och träna sen kommer Jossan och Linda och hälsar på kanske även syster Lala. Mycket trevligt ska det bli.  Annars händer inte så mycket, eller jo just ja vi har sålt lägenheten och köpt en ny så nu ska renoveras och fixas :)


sötast och snällast i hela världen.

Middsommar är förbi och den dagen var så underbart mysig och lyckad. Vi var på dagen hos Mamma och Magnus och fikade lite sen begav vi oss vodare till Marieby till Daniel och Veronica. Dom hade fixat allt så bra. Dukat på höbotten, sill lunch med diverse goda rörör mm. Helt underbart sen var det lite lekar och tre kamp.  socialtid sen blev det grillning och jordgubbstårta. . Hur underbart och trevligt som heslt, lagomt med folk och alla va super trevliga och Alva va sötast och snällast i hela världen. Sen blev det hemgång vid midnatt. Som vanligt så glömmer jag alltid att ta kort, kameran va med men inte ett kort är taget tyvärr :( men jag hoppas att jag kanske kan få något kort av någon annan som va där, för kort togs det.
Midsommardagen spenderades en stund i Ås, sen vidare till Slåtte för Mat och övernattning hos älskade Mamma och Magnus. Blev kortspel och super mycker prat och skratt.
Dagen har jag varit barnledig då Alva coh Magnus åkte till Bispgården och Farmor och Farfar över dagen så jag har varit med mamam och magnus i slåtte sen ås, nu är jag hemma och väntar på mina älskade familjemedlemar som snart kommer hem. Ska fixa och dona lite innan sen blir det massor av lek med alva tills hon kommer och ev besök av veronica och Daniel. Vem vet kanske en paj måste bakas : )




Skulle det inte vara annorlunda denna gång?

Åh vad galen jag blev. .

Sprutan gick bra för lill skrotan, men tyvärr kom febern efter så nu hoppas vi att natten blir bra trots feber och ont.
Blev galen flera gånger på Willys i dag, bara kokade, vet att det kanska inte va så mycket att bli arg över men det värsta jag vet är när gammfolket tror att dom bara kan köra sina vagnar och inte at hänsyn finns det någe värre. Det va en gubbe som körde på avas vagn så den flyttade på sog och trots att han såg det och jag höll i den så fortsatte han gå, så mitt kokande gick över styr och jag var tvungen att fälla en kommentar, men han brydde sig inte utan bara fortsatte.. Åh vad galen jag blev. .  Nog om det .. .

Nu ska jag pröva göra en jordgubbstårta som jag hittat recept på, låter super god så ajg måste pröva detta innan Magnus födelsedag om denna kan vara ett alternativ. Kanske kommer en kommentar hur den blev sen.

dax att börja så att jag kommer i säng när min trötthet kallar.


Kan inte vädret fortsätta såhär över midsommar!? snälla...

men jag får försöka att ha lite karaktär.

Kan nån ge våran stad sol innna jag blir galen... I dag när jag gick en sväng i offerdal känndes det som att det var höst. Har jag missuppfattat något eller är det inte sommar nu? less jag blir.

Dagen har i alla fall varit helt underbar i Offerdal, julle & Alva har lekt och vi har hunnit surra massor, och Kattis hade bakat världens godaste bröd. Så nu ska här bakas. Lite farligt gott var det men jag får försöka att ha lite karaktär.

I morgon väntas BVC och Sruta för lill skrotan, sen träning och mys med min underbar familjv . . . .
 

Nu kommer gammkärringen i mig fram , sängen kallar. Är så trött och kommer säkert att förbli det många veckor framåt.


G´Natt

Detta börjar bli oliiiiidligt nu.

Nyss hemkommen från en pass på frisitlen, alltid lika skönt...Resan på Ikea gick bra och det är alltid lika roligt att gå på Gina, men det känns som att jag blir lite beviken varje gång. Innan jag åker dit känner och tänker jag att nu ska jag handla mycket åh vad rolgit det ska bli, men jag kommer sällan hem med mer än 2-3 tröjor/tunikor . . Är det inte konstigt?

Dagen har spenderas med Hugo och Josefin i Brunflo hos Anki, Daniel och lilla Anton, så söt. Längtar tills vädret blir bättre så att man kan vara ute och leka. Detta börjar bli oliiiidligt nu. . . .

Har liiiite beslutsångest äver lägenhet, hus m.m men jag hoppas att vi gör det rätta, det är bara för ett tag måste tänka positiva tankar nu. . .

Nej nu måste jag in i duschen innan sängen skriker på mig. I morgon bär det av till Offerdal med ida till Kattis, Nicko och Julle.
I like!

nya tag . . .

Kanske är dax att ta nya tag nu med bloggandet. Ska i alla fall försöka sen kan jag inte lova någon  att det kommer att hålla, känns inte som att tiden räcker till eller så kanske det är latmasken i Madde som kommer fram, ha rinte bestämmt mig ännu :)

Allt rullar i alla fall på som vanligt, Alva växder så det knakar förstår inte att det går så fort. Vi letar nytt boende helst ett hus men inget som varit perfekt ännu, men en ny lägenhet på nedrebotten skulle inte heller sitta fel, så vi får se vad som händer - Något händer i alla fall inom snar framtid.

Sitter och kollar på sommarkrysset nu tycker faktisk att det är bra, känner mig gammal bara, ska snart krypa ner i sängen för att hoppas på en bra natt för i morgon väntar IKEA och GINA


En besvikelse far igenom kroppen . . . . .ibland


RSS 2.0