Många ser det som att vi har otur jämt, själv ser jag det som klantigt...

Dagen igår va händelserik. På jobbet va det ju underbart som vanligt (känns som att det är lite tjatigt om det nu) sen åt jag lunch med Malin och hennes familj som är här ifrån Örebro. Jätte roligt att ses igen det är för sällan. Hoppas att jag känner mig bättre på lördag så jag kanske kan följa med på en liten tur men jag vet ju som sagt inte än. För att ni kanske det inte blir någon antibiotika.. En lång historia.. vi får se vad som händer...
Eftermiddagen skulle vi spendera hos mamma och magnus jag skulle dusch och ätea världens godaste köttfärsås. Allt gick ju bra tills vi skulle hem, vädret va så hemsk det snöade och snöade och det drev och drev så vi körde fast. Vi kom ingenstans och satt fast i en timme innan magnus hittade en traktor i gårdarna som kunde hjälpa oss, när vi väl kom loss så gick det så "snabbt" så vi åkte direkt in i traktorn och kofångarn gick sönder och repor på bilen. Inte nog med det kom vi hem på parkeringen och där va det ju inte heller plogat så vi körde fast igen.. Vilket skämt. En resa som i vanliga fall brukar ta ca 40 min tog i går 2,5 timmar...Många ser det som att vi har otur jämt, själv ser jag det som klantigt...

väl hemma så tog jag och bakade kladdkakemuffin med kolakräm som vi ska ha till fredagsfika på jobbet i dag..


Musiken är mitt liv..

ge mig afterskii

I går hade jag en underbar eftermiddag med härliga vänner. Tog en sväng på staden i det sköna vädret sen en god och lång fika med underbara sara, sally och Tomas. Jätte trevligt. Sen hem för middag hos syster i ås. Dagarna går verkligen fort nu, jag vet inte hur man ska hinna med allt man vill. Även fast jag inte kan göra så mycket just nu så vill jag mycket.

På fredag ska jag vara modell för en dag med härligt umgänge, sen hoppas jag att jag är ganska pigg på lördag så att jag kan ta mig en sväng på staden och dricka en öl med härliga vänner... Men jag vet ju som sagt inte än så det är svårt att bestämma. Jag ville göra något roligt denna helg och det har jag sagt länge, men eftersom jag inte har läkt som jag ska eller det har tagit längre tid och jag är fortfarande inte helt återställd (kommer inte vara på länge) så är det väldigt svårt att planera något. Det lutar mot en öl som sagt om jag mår hyffs. Men jag längtar att få ¨"komma ut"  en sväng. 
Det gäller till att planera helgerna i tid :) det är ju ändå onsdag...

Nu när solen skiner ge mig afterskii....

Musiken är mitt liv....

Nu är det en ny vecka

Ibland känns det som att det aldrig tar slut med tråkigheter, även fast dom kanske inte är så "allvarliga" så tar det på krafterna och ibland behöver det gå bra för att man ska orka med saker och ting. Just nu är det en sån period där allting bara går åt fel håll. Det börjar med en sak sen kommer en annan och en annan men nu hoppas jag att det kan vara slut på det snart. För att just nu känns det som att jag inte gör annat än att klaga på allt som händer jag vill inte det jag vill att det ska flyta på och att jag och min familj och alla andra ska må bra. Jaja nog om detta.
Nu är det en ny vecka och då tar vi nya tag. Är på mitt underbara jobb nu och jag verkligen stormtrivs, jag älskar att komma hit på morgonen eller em och träffa alla... Jag blir som så glad. Det får mig att glömma det mesta av dom "tråkigheter" dom sker.

Nu jobb med massa samtal hoppas att det inte är någon argbigga som ringer bara.....


Musiken är mitt liv......

RSS 2.0