Tack för en otroligt rolig midsommar!

Dagarna, vekorna bara rullar fram. Nu har det finaste och vackraste och bästa bröllopet varit. Helt underbart, tårarna kunde jag inte hålla tillbaka och Jannice och Mattias var så fina. God mat och trevligt sällskap, vad kan man mer önska sig?! Tack för en otroligt rolig midsommar!


Men samtidigt så saknar jag midsommar i ås men det blev inte någon sån i år för nån.!

Annars så rullar dagarna på som vanligt med jobb och massa skoj med nära och kära. Håller på att bestämma när vi ska åka på semester och det är inte det lättaste, men jag tror att vi är överens nu!


Gatufesten eller inte!? Hur ska jag göra!? vill, men samtidigt är det mycket pengar det handlar om. . . .

Och jag fick ett paket

Vilken helg.! Fredagen blev det brunis med tjerna (vissa av oss i alla fall) tog någon bärs sen blev det dans på olles och sen sängen. Lördagen var det dax för möhippa och massa saker var tvungen att göras innan . . En väldigt lyckad dag, för både bruden och oss andra. Synd att det slutade lite för hårt, Men rolgit var det! Söndag blev det Jossan och sen valla för grillning hos världens bästa Åsa och Malva, jätte underbart och mysigt. Klockan blev sedan dax för att ta en tur ut på flyget, så Jag och Ca åkte för att hämta den bästa! Min Magnus som har spenderat några dagar i Frankrike. Så resen av kvällen blev det bara massa mys! 

Så skönt att han är hemma igen, även fast jag bara jobbar !

Och jag fick ett paket . . .  Puss!

RSS 2.0