men det går framåt med stormsteg

Nu har praktiken börjat och det går som en dans på rosor. Kanske inte riktigt men nästan. Känner mig otroligt piggare men jag är fortfarande yr och äter med. men det går framåt med stormsteg. Sitter nu och väntar på att min Far ska ringa så att jag kan hoppa in i bilen och åka hem till Östersund ! Längtar otroligt... Det var länge sedan jag träffade alla mina vänner, saknar er så otroligt mycket ! och förhoppningsvis ska jag ta mig på olles på lördag och se alla glada ansikten, tyvärr kan ju inte jag bli på fyllan men EN öl får jag dricka för min läkare, då vem vet det kanske blir EN.  Nej nu  ska jag skynda mig så att jag är redo att åka alldeles snart.!


Mer uppdatering om praktiken kanske kommer sen....


Men jag mår bättre!

Både nervöst och spännande

Nu har lilla syster och sanna lämat Gävle och jag har varit ute på en promenad, kännde verkligen att jag behövde lite luft. Nu sitter jag och väntar på att Carro ska komma. Hon ska sova hos mig i veckan eftersom att jag inte törs/vill vara själv än. I morgon börjar praktiken känns både nervöst och spännande, hoppas bara att man orkar. Men vad negativ jag är, men det är verkligen så jag känner just nu.



I slutet på Januari kommer jag till östersund och förblir där !

Vi e vänner

Vi e vänner, vi e friends,
nånting händer, ja de känns,
att idag, kan vi alla va me.
Vi e vänner å vi fann,
de vi känner för varann,
så följ me, se va livet kan ge.

Om du ringer, hem till mej,
mitt i natten, de e okej.
för du vet, jag finns här för dej.
Vindar vänder men du å jag,
vi ska va vänner natt å dag,
å vi vet, vi vet var vi står.

Vi e vänner, vi e friends,
nånting händer, ja de känns,
att idag, kan vi alla va me.
Vi e vänner å vi fann,
de vi känner för varann,
så följ me, se va livet kan ge.

Inga hinder stoppar oss,
inga lögner krossar oss.
För vi vet, vi vet var vi står.
Människor kommer, människor går,
men du stannar, å jag förstår.
Vi e friends å vi finns för varaaaann...

När du gråter kom ihåg,
när man delar är man två.
Å vi kan, hjälpa varann.
Ja tillsammans står vi här,
ser vart alla vindar bär,
å vår tro bara växer sej stark.

Vi e vänner, vi e friends,
nånting händer, ja de känns,
att idag, kan vi alla va me.
Vi e vänner å vi fann,
de vi känner för varann,
så följ me, se va livet kan ge.

Vi e mer än vänner,

Vilket känns underbart

Sitter här och är less och rastlös men som tur är så är min lilla syster och hennes kompis här i helgen så jag har ju inte varit helt själv, vilket känns helt underbart! Hoppas att jag får komma hem till helgen och vara med mina nära och kära... Saknar er som tusan ska ni veta..

Och alla mina vänner som är ute och roa er i kväll..Och min syster är ut i kväll för första gången på över ett år. Jag är avis jag vill oxå ha det så jätte roligt! Jag kommer igen på juldagen får vi hoppas..


Nu ska jag krypa ner i Kojan och hoppas att jag kan få något rolgit samtal i kväll/natt av mina kära vänner..



G`natt


Jag vill vara som förut

Ännu en dag som inte är den andra lik. Gick upp tidigt för att försöka ta mig till affären och lämna en påse som lelle skulle skicka tillbaka till H&M, gick ganska bra, men yr blev jag. Men som mamma säger så är det bra att jag tar steget att gå en sväng själv för att jag inte ska vara rädd för att svimma. Kom hem och la mig och vilade som vanligt. Vaknade nu och kännde att det är dax att göra något satt mig här ett tag för att skriva av mig. Då jag känner mig otroligt less och irriterad över att jag inte kan göra det jag vill.  Men det finns inget ork ska försöka ta mig till köket och göra någon frukost i alla fall. Är otroligt less på detta. Jag vill vara som förut, orka hitta på saker, fixa och dona men det verkar inte bättre än att jag får skjuta upp sånt. Va hos dr. i går och hon sa att detta kan ta lång tid, upp till 3 veckor till... Åhh längtar till den dagen då jag kan vara mig själv och göra det jag känner för utan att vara rädd att svimma och bli allt för yr i bollen..



Lej nu! 

På bättringsvägen

Ett tag sedan jag skrev nu, första gången jag är innne på bloggen på över en vecka. men det beror på alla omständigheter som hänt den sista tiden. Orkar inte förklara mig utan mina nära och kära vet vad som har hänt och vad som kommer att ske den närmsta tiden. Jag är som en gamal kärring, orkar inte vara vaken, så på onsdag får vi se vad som händer. Antingen blir jag sjukskriven längre eller så ska jag ut på praktik. Vi får se vad läkaren säger. Men på bättringsvägen är ja!


Tack mamma & Helena för att ni kom ner och hämtade mig! Och tack alla mina vänner och min familj som är så förstående. Hur skulle/ska jag klara detta utan er!  Ni är dom bästa som finns! Älskar er!

Om jag e osocial så vet ni varför det är inget illa menat, utam bara det att jag inte orkar prata och umgås just nu!


G´Natt

Måste ha varit otrogen

Nu är det inte många timmar kvar tills man åker till vemdalen och en tre dygns fylla. Kommer att bli roligt som vanligt. 80 Tals tema kan det bli roligare!

Åkte tåget hem i går från Gävle och killen framför mig måste ha varit otrogen. Han ringde först en och sa jag kommer snart, vad gör barnen? Men hämta mig den tiden då, Puss! sen ringde han en annan hej guumman, sitter på tåget nu ja, men skulle vilja vänta om och va med dig, men jag ringer dig i morgon när jag är på väg till jobbet. Ha det bra. Puss och Kram. Synd att man inte kände igen killen bara..


nej nu ska jag handla och sen åka till werner. SEN VEMDALEN!


Min Ruthan från mullhyttan

Nu har jag packat klart men det blev inte så lite som jag ville. Hur ska detta gå när jag ska byta tåg och allt, kommer varken att komma på eller av. Får nog fråga personalen om en hand.  Ska ta ett ovanligt tåg i morgon dvs. ett tåg som jag aldrig tagit förut. Ska bli spännande.

Min ruthan från mullhyttan.  Äntligen.. Du är min bästa vän och tack för att du alltid finns och lyssnar.

Nej nu kallar sängen så att jag orkar upp på skolan i morgon med all min packning. G`natt


Nu är det nära till forum!

Jag kan inte bestämma nu

Sitter och försöker komma på vad jag ska packa till helgen. Jag vet inte alls, vill ju ta med mig så lite som möjligt men det är svårt. Jag kan inte bestämma nu vad jag ska ha på min två kvällar, en kväll är ju redan klar men vad ska jag ha dom andra två kvällarna ! ? Hatar detta när jag inte kommer på... Men jag har i alla fall packat lite men inget som jag ska ha utan det är lelles saker som hon glömt. Kan nån hjälpa mig? 

Har suttit och lyssnat på en präst i dag och gud vad trött och slut man blir. Präster är ju på ett sätt dom och har samma betoning på alla ord. Men nu är det gjort!

 

Tåget hem till östersund på onsdag kväll. Längtar!

Sitter nu i Gävle i min ensamhet och måste ta tag i skolan men jag orkar inte. Haft en otroligt lång och tråkig dag i skolan. Massa lagar som man inte fattar något om, eller man skulle säkert fatta om man lyssnade.  Men en em med en tråkig man kan man inte annat än att stänga av öronen och rita massa i sitt block, tror att hela klassen ritade fina djur i sina block den sista timmen.

Nu ska jag snart börja planera vad jag ska ha med min till vemdalen så att det är klart innan jag ska sätta mig på tåget hem till östersund på onsdag kväll. Längtar! 




Fick min fina namnbricka i dag som jag ska bära när jag gör min praktik.

För en student är varje krona värt mycket

Snart är jobbpasset slut och jag har tjänat massa med pengar ! Eller massa och massa men för en student är varje krona värt mycket. Funderar på hur kvällen ska sluta ska i alla fall till Carin. Sen får vi se vart kvällen slutar. Måste erkänna att jag är sugen på ett glas vitt. . .


nu kallar jobbet

Mer död än levande....

Sitter nu på mitt underbara jobb igen.. det va ju ett tag sedan och alltid lika roligt. Men i dag känner jag mig mer dö än levande... Haft två jobbiga tentor och sen en lååång tåg resa, men hem kom jag i alla fall....  Jobbar tills i morgon kväll kl 22,00 så det e ett tag kvar . .PENGAR! I morgon vet jag inte hur jag ska göra.. Vore mysigt att träffa tjejerna men samtidigt vore det skön att åka upp till mamma och bara lägga sig på soffan och bli uppassad, känns som att jag skulle behöva det nu. Men det kommer att visa sig i morgon jag kanske är pigg som en mört i morgon det är det ingen som vet. .

God natt! 

Men att dom aldrig lär sig söderut!

Festen som vi hade i helgen med dom bästa blev lyckad! Sjukt roligt. Hoppas verkligen att ni kan komma ner oftare. Sitter nu i Bollnäs och väntar på att skriva Tenta, fasiken vad roligt det ska bli. Sen ska jag hem till Kicki och hennes familj och äta tacos.... Vilken tur att jag åkte hit redan i går, det är sånt snöoväder så att alla tåg står stilla... Men att dom aldrig lär sig söderut! Hoppas verkligen att jag kan komma hem på fredag annars kommer jag bli galen. Ska bara vara hemma med familjen och ta det lugnt. ! Ska bli supernysigt!

Har en jobbig vecka att se framenot, men snart e det slut som tur är!

Sen är det  Vemdalen som jag längtar!

RSS 2.0