Festlig Lördag!

Nu har jag äntligen fått träffa lilla smilla, och gud så underbar hon är . . .
Hade en liten vin kväll i går med Linnea & Sandra mycket trevligt bara massa surr om massa skit saker men rolgit och mysigt var det. Dagen har spenderas med syster Helena & Lilla Smilla sen så God mat hemma hos Mamma&Magnus... Snart beger jag mig ner till Carina för en Festlig lördag! Känner på mig att kvällen kommer att bli Toppen!



Och linnea blev så fiiiiin i håret!


Min Familj och Mina Vänner- Dom Bästa!

Detta borrande...

Jag blir snart galen, först kan jag inte koncentrera mig tillräckligt på skolan som jag måste läsa i dag, läser och läser men det kommer inte in. Visst vissa saker kommer in, men vissa vill inte... Vet inte hur jag ska göra för att få in det... sen detta borrande, dag ut och dag in det blir tidigare och tidigare på morgonen..


Jag blir galen!

Favorit program

Jag har ett nytt favorit program 100 Höjdare ! ! !  Det är så bra och man får många långa skratt . . .
Min syster ringde förut och berätta om lilla smilla, och hon var tydligen jätte snäll, så nu måste jag åka hem till helgen och se det lilla underverket!

Nej ska läsa lite innan jag ska krypa ner i kojan, och i morgon blir det plugg plugg hela dagen!



Min andra syster dotter Emma

Min andra syster dotter Emma

Min syster dotter Emma som är 3 år nu

Smilla

Smilla

Här är lilla Smilla!

Jag har blivit moster!

I dag den 25 september kl 09,55 kom ett underverk  till världen! 51 cm lång och vägde 4100 g

Jag hade fel, det blev ingen Pöjk, det blev en liten tös som troligen kommer få namnet smilla! Jag har blivit moster för tredje gången och det är lika roligt varje gång.  mörkhårig !  Och för Helena och Andreas var det ju första gången!

Grattis kära syster och Kära Andreas

En väldigt spännande dag

I dag kommer vara en väldigt spännande dag! Min syster har nämligen åkt in på BB i natt & i dag kommer det lilla underverket att komma ut ! Längtar tills hon ringer & jag kan säga grattis för att Lala och Ante blivit mamma resp. Pappa. Ska plugga hela dagen i dag, men när jag fick detta besked blev jag nervös så jag får nog vänta med läsningen tills dom ringer. . . .



Tror att det blir en PÖJK!

Tack för en underbar vistelse i Östersund

Nyss hemkommen ifrån en underbar vistelse i Östersund. Veckan spenderade jag med min familj och helgen med mina vänner! Hann med en utgång på Olearys med dom Bästa och tre mycket bra innebandy matcher, då det va en innebandy cup i stan med tre bra lag.


Bra spelat Frösön! !

Jag Lelle & Ryan

Jag Lelle & Ryan


Underbaraste staden Östersund

Ännu en måndag fylld med massa Tv-tittande. Som vanligt så kollade vi på 100 höjdare och det var extra roligt denna gång eftersom dom visade från den underbaraste staden Österdund. Mannen som ville hålla midjemåttet sen han var 20 år och dom sötaste små pensionärerna i stan  Per och Anna-Lisa, är dom inte söta!


Sov Gott! I morgon väntas en dag med massa Plugg & Redovisningar sen på kvällen blir det tåget hem till Östersund!

Det gick som en dans på rosor

Änligen kom mitt internet i gång efter många samtal på morgon kvisten. Va uppe väldigt tidigt för att städa det sista i min gamla lägenhet. Det gick som en dans på rosor, så nu är det klart och om jag inte vill behöver jag inte sätta min fot där igen.

Helgen var en nykter helg, men inte lugn. Jag har ju nämligen flyttat och blivit sambo med Lennart! Vi har fått till det mycket mysigt och det tack vare min Mamma&Magnus som är dom bästa! Nu är det bara en inflyttningsfest som saknas, och den ska gåp av stapeln i Oktober är det tänkt!

Nej nu ska jag tillbaka till verkligheten med Plugg&Tvättstuga.

Jag är stark, men lite nya mediciner och träning fixar jag detta

Tankarna virvlar fortfarande i mitt huvud varför allt är så orättvist!? Men kom på mig själv att det inte kommer att bli bättre om jag tänker så hela tiden utan jag måste gå vidare och lyssna på min mamma. Hon säger dessa ord: Det är ingen fara vännen, jag klarar detta, jag är stark och med lite nya mediciner och träning fixar jag  detta! Jag försår inte hur en person kan säga då när man har fått ett hemskt besked? Men det måste vara för att hon är stark!

Nu går man in i den nyktra helgen och det ska bli sååå skönt, spara pengar och bara ha det mysigt. Men Heartbreak Hotell va ju inte fel det heller. Men min Kära Familj kommer i morgon och ska hjälp mig med flytten så det kommer nog att bli en trevlig helg med massa mys, och träning! 


Nu är det Plugg sen ska jag tillbaka till lellelii där jag ska spendera kvällen och natten! Tack lelle för att jag fick komma igår, när mina tårar bara rann! 

Hjärta av GULD och vilja av stål

Varför ska allt vara så orättvist? Varför är det dom bästa som drabbas? Varför min mamma? Som är dem bästa i hela världen! Blir så förbannad och ledsen när jag tänker på det,. Varför inte se saker i tid, nej men vi ska vänta tills det är försent! Men det som jag vet är att min mamma har ett hjärta av GULD och vilja av stål så att hon kommer att klara detta. Men det hade varit betydligt lättare om läkaren kunde kolla upp saker i tid och inte vänta in i det sista! Mamma du ska veta att du är den bästa och mest underbara person som finns! och jag saknar dig och älskar dig av hela mitt HJÄRTA!


Fan vad jag tycker att det är jobbigt att vara 40 mil ifrån min mamma när man får sånna här besked!

Den har det nog väldigt bra där inne i magen

Den filofof som jag har blivit har jag suttit och funderar mycket nu på morgon kvisten innan jag ska bege mig mot bibblan och ta tag i min skola. Jag funderar på diverse saker. På min syster som snart ska ha barn, och jag har ju sagt att den lilla kommer att komma till helgen men dets er mörkt ut. Den vill tydligen inte ut, den har det nog väldigt bra där inne i magen. . . Men jag hoppas verkligen att den kommer snart....

Sen tänker jag på lennart som ska gå till tandläkaren i dag och hon e så rädd.. Men jag ska tänka på henne i dag och hoppas att det kommer att ordna sig så att hon kan äta igen!

Sen Beckan som allt gick i bitar. Fattar inte hur man kan göra så där. Men jag hoppas att det löser sig vännen!


Nej nu ska jag ta min skolväska med alla mina böcker och papper och bege mig till bibblan. .

Saknar min mamma och min familj

Det känns som jag börjar bli världens filosof

Jag förstår inte varför jag inte kan somna om nätterna? Kan det vara för att jag ligger och funderar på de värse konstiga och bra sakerna? Jag försöker verkligen men det går inte. Det känns som att jag börjar bli världens filosof när jag ligger i min ensamma säng om kvällen. I går blev jag nästan rädd för mig själv, och på mina tankar som snurrade runt. . Jag brukar inte vara den person som funderar på så där konstiga saker  och så djupa saker. Men får hoppas att det bara är för ett tag och att det kommer att sluta snart, så jag kan få min skönhetssömn tillbaka som är innan klockan tolv!



Nu är det inte många dagar kvar!

Huvudet upp och fötterna ner

Undra om det är många som sover som pippi, men huvudet ner och föttrena upp, så brukar min ställning i sängen se ut nästan varje natt och detta för att jag ska kunna kolla på TV innan jag somnar. Men i natt så hade jag så svårt att somna så jag prövade att ligga med huvudet upp och fötterna ner som dom flesta gör... Och gud vad skönt jag sov. Det var länge sedan jag sov så skööööönt och länge. Nu e jag utvilad och pigg så i dag kommer det hända grejer!


Fönsterputsningen är klar, skåpen är klart, nu är det bara mitt rum och lite annat sen har jag gjort mitt i lägnheten! Känns underbart. Och på lördag går flyttlasset till lellelii.... 


 


Han bar namnet Golge

Satt och kolla på 100 höjdare i går kväll och vilken underbar man som va, han bar namnet Golge. Tänk vilken unerbar man 77 år och världens kåtaste enligt min bedömming! 


Satt och funderade mycket igår kväll här i min alldeles tomma och stökiga trea, på mina vänner och familj. Tänker mycket på två av mina kära vänner AW och SE. . Kom ihåg att ni är STARK!
 


Jag tänker på er !




 

Öl på Heartbreak hotell i Fredags

Tio första:
Första bästa kompis: Helena "mollan" Mohlin
Första kärlek: Ja du det måste varit Fredrik, vi gick i samma klass i 9 år
Första husdjur: Hund
Första semester: Det va nog Norge eller Stockholm
Första jobb: Hmm .. det måste ha varit 11:ans kiosk
Första köpta skiva: New Kids on the block.
Första riktiga kärlek: Daniel
Första piercing: Tungan
Första konsert: Ulf Lundell på Österäng.

Nio sista:
Senaste alkoholdrycken: Öl på Heartbreak hotell i Fredags
Senaste bilfärd:
Förra söndagen när jag åkte ner till Gävle
Senaste filmen du såg: Pretty Woman med Lennart igår
Senaste ringda telefonsamtal: Lilla syster
Senaste bubbelbadet: Oj, det va länge sedan det. .
Senaste spelade cd: Lars winnerbäck
Senaste kyss: Lördags morse
Senaste gången du skrattade: I går med Lennart åt konstiga saker
Senaste måltiden: Lill pizza rullen på Q8

Åtta, har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?: Japp
Blivit arresterad?: Ikke
Blivit kär vid första ögonkastet?: Nej verkligen inte
Varit på tv?: mm. men jag visste inte om det sj. TV4 Jämtland
Varit i tidningen?: Japp men inte frivilligt
Blivit lämnad?: Vem har inte det !?
Varit full?: Har hänt. Mest salongsberusad :)
Busringt till nån?: mm. när jag var liten var jag grym på det

Sju saker du har på dig
:

1. Min nya guldklocka
2. Glajjer
3. Min älskade guldring som jag fått av mina syskon
4. Mitt guldsmycke med hjärta som jag fick av min syster och hennes familj
5. Ett svart linne
6. Mina kinatecken på ankeln
7. och mina grymt skönt mysbyxor


Sex saker du gjort idag:
1. Suttit här
2. Läst skola
3. Förklarat för mamma hur man ska gå in på blackboard
4. Mejlat Nettan i klassen
5. Kollat på TV
6. Varit på krysset och inhandla föda

Fem favoritsaker (utan inbördes ordning):
1.
Min mobil.
2. Min familj
3. Mina vänner
4. Min säng
5. Min snus

Fyra tankar du tänkt idag:
1.
Hur ska jag hinna med allt innan lördag?
2. Hur ska jag klara av skolan?
3. Mycket på Anna 
4. Kan inte DU försvinna i mina tankar tills jag kommer ner till gbg?

Tre val:
1. Vaddå för val!? Fattar inte
2.
3.

Två saker att göra innan du dör.
1.
Skaffa familj
2. Föda barn

En sak du ångrar:
1. Att jag tänker på M hela tiden nu eftersom jag vet at tjag snart får träffa dig!

Igelkottshotell

Haha vad jag har skrattat, har kollat på 100 höjdare och gud vad jag inte vill bli gammal . . . Tänk om man har så där lite och göra och tänker på så där konstiga saker som dom gör. Men bäst va Berit med sitt igelkottshotell, jag skrattade så jag nästan vek mig dubbel. Visst jätte snällt tänkt. MEn hur kan man bara komma på tanken!?



Ett gott skratt förlänger livet ! !

RSS 2.0