Har varit helt död ett par dagar nu efter en total lyckad helg.

Nu är helgen över och man börjar att känna att man lever i gen. Har varit helt död ett par dagar nu efter en total lyckad helg. Det finns så mycket att säga och skriva men jag orkar verkligen inte, känns som att det kommer att ta timmar men det är bara att gå in på lelleliis blogg för där stor det mycket smaskiga saker. Men något skriver jag väl och jag måste säga att under helgen fällde Mats den roligaste komentaren....

- Mats vet du vad kameltå är?
 mats men en djup suck
- Åhhh vad less jag är på dessa kameltår..
(Kom på Domus så ska ni få se på alla kärringar )

Och har ni tänkt på en sag, att mackorna kan kära finten !?

Åhhh älskling jag vill ha hela såses, mm smaskigt!


Sen en av höjdpunkterna var att min kära teddy ringde och då föll tårnarna ner för mina kinder! Saknar dig så otroligt! jag ska skicka ett mail så att du får veta men jag har inte haft tiden just nu eller orken om jag ska vara riktigt allvarlig.


Jag är lycklig och glad för att jag har dig!

Tror att det är din och min helg i helgen!

Nu är det bara nåra enstaka minuter tills bilen går till vemdalen, kan knappt vänta. så rastlös som jag har varit sedan jag slutade i morse har jag inte varit på länge. känner mig verkligen laddad nu! Känns som att det kommer bli en underbar helg med massa roliga händelser.

Tror att det är din och min helg i helgen!


Kanska kommer några smaskiga detaljer till veckan!


Whovalley here we come!


då man får öppna sin första bärs till åhhh när ni låten

Nu är det bara ett dygn kvar till den stora prövningen och 3 underbara dygn med dom bästa! Var inte riktigt laddad förän i dag då jag pratade med lennart då ändrades allt på en gång. Nu vill jag bara att detta arbetspass ska ta slut (kl 09,00 i morgon) och då är det bara hem och göra det sista sen ska vi upp till lillänge och handlade det sista och sen drar vi !  Längtar något otroligt till bil färden då man får öppna sin första bärs till åhhh när ni låten, kan det bli bättre ? !

Men är fortfarande lite närvös inför den stora prövningen men jag vill ju vara med dig . så känns det och i morgon kommer du hem och då får jag kramas !

Tråkigt att Maria och Werner inte kommer att vara med på våran underbara resa, för att n i behövs verkligen. gästboksskrivarna och fyllekajan! Saknar er något otroligt, men snart är ni hemma och då kommer jag inte att släppa er, så va förberedd!

Lennart- i morgon smäller det ! ! ! åhhhh när ni tar saken i egna händer och när ni gör som dom på tv gör!

Läs även lelleliis blogg för aööa förberedelser, men blir taggad till tusen!

den blev mycket bättre.

Därför jag inte har bloggat nu på ett tag beror på att jag inte har tagit mig i kragen för att fixa internet hemma, känns som att det är dax snart då jag alltid måste gå till någon annan för att fixa saker som måste göras på internet!

Helgen har bestått av jobb och en helt underbar fjällstur i lördags. Solen sken hela dagen och vi gick inte in förän kl var närmare 19 för att se på hockey finalen och äta mat. Dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, den blev mycket bättre. Jag har träffat männsikor som jag inte trodde fanns dom va helt underbara. Ser verkligen fram emot nästa tur som vi ska åka på . om två veckor närmare bestämmt!



Jag vet att man inte ska gå på det yttre , utan det är det inre som räknas och det har jag verkligen fått bekräftat i helgen. Jag vet inte alls vad som händer nu , eller vad jag känner men någonting inom mig säger att jag vill vara med dig. Nu är det bara att vänta och se vad som kommer att hända. Men jag känner mig otroligt virrig!


Inte länge kvar tills vemdalen nu, och det är den stora prövningen!

RSS 2.0